I zlot Światełkowców?
Taaa... A ja mieszkam na końcu Polski (początku? ) i ja mam wszędzie daleko! ...
Pasuje mi praktycznie każde miejsce, gdzie można dojechać środkami transportu publicznego (tak piszę na drukach delegacji ). Praktycznie każdy weekend będę mógł wygospodarować na taki wyjazd, ale skoro już pofatyguję się przez pół Polski, to chętnie nad jeziorkiem spędziłbym 2 dni.
Pasuje mi praktycznie każde miejsce, gdzie można dojechać środkami transportu publicznego (tak piszę na drukach delegacji ). Praktycznie każdy weekend będę mógł wygospodarować na taki wyjazd, ale skoro już pofatyguję się przez pół Polski, to chętnie nad jeziorkiem spędziłbym 2 dni.
Dubito ergo sum!
Jak to jak??? Po ... światełkach!
(poza tym są fotki kilku forumowiczów )
...
Mam problem ze znalezieniem jakiegokolwiek dojazdu do tej Chomiąży (zakładając, że tam wylądujemy).
[ Dodano: Pią Maj 23, 2008 7:50 pm ]
Znalazłem tabliczkę PKSu w Chomiąży - ostatni autobus odjeżdża stamtąd o 16.12, czyli przyjeżdża niewiele wcześniej. Choćbym ..., to nie zdążę dojechać tam w jeden dzień
Ktoś musiałby mnie podwieźć autem z jakiegoś bardziej cywilizowanego miejsca w okolicy.
(poza tym są fotki kilku forumowiczów )
...
Mam problem ze znalezieniem jakiegokolwiek dojazdu do tej Chomiąży (zakładając, że tam wylądujemy).
[ Dodano: Pią Maj 23, 2008 7:50 pm ]
Znalazłem tabliczkę PKSu w Chomiąży - ostatni autobus odjeżdża stamtąd o 16.12, czyli przyjeżdża niewiele wcześniej. Choćbym ..., to nie zdążę dojechać tam w jeden dzień
Ktoś musiałby mnie podwieźć autem z jakiegoś bardziej cywilizowanego miejsca w okolicy.
Dubito ergo sum!
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Posłuchajcie taki problem to nie problem. Wyatarczy sie zgadać i z cywilizacji zwiną was osoby z autami po wypakowaniu swoich bagaży krzyczących.
Ja musze sprawdzic na kiedy sie zapisałem na URLOP bo nie pamietam Deklaruje 2+1 nieletni. Najchetniej 3 dni. Piątek zjazd, sobota bawimy sie do nocy a niedziela to już powolne opuszczanie miejsca zlotu
Ja musze sprawdzic na kiedy sie zapisałem na URLOP bo nie pamietam Deklaruje 2+1 nieletni. Najchetniej 3 dni. Piątek zjazd, sobota bawimy sie do nocy a niedziela to już powolne opuszczanie miejsca zlotu
- Calineczka
- Kontakt:
No dobrze.....no to robimy listę
1.Lennin (+2?)
2.Miodosław (+1?)
3.DNF
4.Hoffer
5.Calineczka(+2)
...kto jeszcze sie deklaruje?
Dominiku?
Biszkopt?
TU, na mapie google możecie sobie zobaczyć dokąd się wybieramy
przyszła mi do głowy wspólna zabawa...żebyśmy na pierwszym i każdym kolejnym zlocie robili sobie pomiar jasności(lux) wszystkich naszych latarek zabranych na zlot swiecacych w swiatlomierz z 10, 30 czy 100m...zobaczymy ile zakresu pomiarowego bedzie trzeba...potem na drugim zmierzymy...trzecim...
Co Wy na to?
1.Lennin (+2?)
2.Miodosław (+1?)
3.DNF
4.Hoffer
5.Calineczka(+2)
...kto jeszcze sie deklaruje?
Dominiku?
Biszkopt?
TU, na mapie google możecie sobie zobaczyć dokąd się wybieramy
przyszła mi do głowy wspólna zabawa...żebyśmy na pierwszym i każdym kolejnym zlocie robili sobie pomiar jasności(lux) wszystkich naszych latarek zabranych na zlot swiecacych w swiatlomierz z 10, 30 czy 100m...zobaczymy ile zakresu pomiarowego bedzie trzeba...potem na drugim zmierzymy...trzecim...
Co Wy na to?
A myślisz że moja to już skacze pod niebo jak sie dowiedziała ze jedzie ze mną i bede po nocach latał z latarką po lesie Midi bierz swoją przynajmniej reszta bab nie bedzie sie nudzić
Odległość 188 km – około 3 godz. 6 min nie jest źle.
Odległość 188 km – około 3 godz. 6 min nie jest źle.
Ostatnio zmieniony piątek 23 maja 2008, 22:33 przez lennin, łącznie zmieniany 1 raz.