I zlot Światełkowców?

....nie pasujące gdzie indziej...
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Taaa... A ja mieszkam na końcu Polski (początku? ;-) ) i ja mam wszędzie daleko! :-( ... ;-)
Pasuje mi praktycznie każde miejsce, gdzie można dojechać środkami transportu publicznego (tak piszę na drukach delegacji ;-) ). Praktycznie każdy weekend będę mógł wygospodarować na taki wyjazd, ale skoro już pofatyguję się przez pół Polski, to chętnie nad jeziorkiem spędziłbym 2 dni.
Dubito ergo sum!
DNF

Post autor: DNF »

Miodoslawie, ten osrodek jest wlasnie nad jeziorkiem:)
Calineczka, spoko. Nie ma sprawy. Przeciez robie to dla dobra zlotu:)
Czy bedzie moze ktos przejezdzal samochodem przez Bydgoszcz (o ile dojdzie do zlotu)?
Bo jesli nie, to bede musial cos poszukac jak tam PKS'em dojechac:)
Pozdrawiam
DNF
Miodosław

Wiem, że nad jeziorkiem - przecież tak pisałem! ;-) Chodziło mi o to, że dwa dni, a nie jeden! :-) DNF, sprawdzaj, sprawdzaj te PKSy! ;-)
Dubito ergo sum!
DNF

Tylko takie male pytanko mam. Jak my sie tam rozpoznamy?:P
Pozdrawiam
DNF
Miodosław

Jak to jak??? Po ... światełkach!
(poza tym są fotki kilku forumowiczów :-) )
...
Mam problem ze znalezieniem jakiegokolwiek dojazdu do tej Chomiąży :-( (zakładając, że tam wylądujemy).

[ Dodano: Pią Maj 23, 2008 7:50 pm ]
Znalazłem tabliczkę PKSu w Chomiąży - ostatni autobus odjeżdża stamtąd o 16.12, czyli przyjeżdża niewiele wcześniej. Choćbym ..., to nie zdążę dojechać tam w jeden dzień :-(
Ktoś musiałby mnie podwieźć autem z jakiegoś bardziej cywilizowanego miejsca w okolicy.
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Panowie, cieszy mnie ten zapal ;-)
Mysle, ze o podwozeniu bedziemy mysleli jak juz ustalimy termin, kto bedzie mial wolne miejsce w aucie to napisze, poumawiamy sie, najwyzej z tej Chomiazy podjade po wyladowaniu rodzinki w jakies cywilizowane miejsce po kogos/ktosiow.......wszystko do ustalenia;-)
DNF

No to mysle ze miejsce jest ustalone. Teraz sie zgalaszc kto NAPEWNO jedzie i ile z nim jedzie osob. Zobaczymy czy starczy miejsc w osrodku:) Jak bedzie ustalona ilosc osob pomyslimy o terminie.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

ja poprosze nasjwczesniej po 15-16 czerwca, deklaruje wife+córę(6m-cy wiec chyba nie licza jeszcze w osrodkach?)
Jade na 99,9%, zadnych wypadkow losowych nie planuje :-)
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Posłuchajcie taki problem to nie problem. Wyatarczy sie zgadać i z cywilizacji zwiną was osoby z autami po wypakowaniu swoich bagaży krzyczących. :mrgreen:

Ja musze sprawdzic na kiedy sie zapisałem na URLOP bo nie pamietam :) Deklaruje 2+1 nieletni. Najchetniej 3 dni. Piątek zjazd, sobota bawimy sie do nocy a niedziela to już powolne opuszczanie miejsca zlotu :cool:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Miodosław

Ja na 99,99% i na 80% nieletnia - muszę to obgadać z rodzicielką. Harmonogram Lennina pasuje mi!
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

No dobrze.....no to robimy listę
1.Lennin (+2?)
2.Miodosław (+1?)
3.DNF
4.Hoffer
5.Calineczka(+2)

...kto jeszcze sie deklaruje?
Dominiku?
Biszkopt?

TU, na mapie google możecie sobie zobaczyć dokąd się wybieramy ;-)

przyszła mi do głowy wspólna zabawa...żebyśmy na pierwszym i każdym kolejnym zlocie robili sobie pomiar jasności(lux) wszystkich naszych latarek zabranych na zlot swiecacych w swiatlomierz z 10, 30 czy 100m...zobaczymy ile zakresu pomiarowego bedzie trzeba...potem na drugim zmierzymy...trzecim...;-)
Co Wy na to?
:mrgreen:
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Mnie też proszę dopisać do listy, jako jedna sztuka, niestety moje dziewczyny nie bardzo interesują się moim schorzeniem :evil: ale ja dotrę :wink:
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

A myślisz że moja to już skacze pod niebo jak sie dowiedziała ze jedzie ze mną i bede po nocach latał z latarką po lesie :) Midi bierz swoją przynajmniej reszta bab nie bedzie sie nudzić ;)

Odległość 188 km – około 3 godz. 6 min nie jest źle. :D
Ostatnio zmieniony piątek 23 maja 2008, 22:33 przez lennin, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
DNF

Ode mnie jest ok 65km. Jak powiedzialem rodzicom, ze jade na zlot, to moj ojciec wpadl na pomysl ze jedzie ze mna za kontrole robic :grin: Jakies kompletne nieporozumeinie:P
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Zobaczę, może coś wykombinuję by pojechała ze mną :wink: , co do wspólnego pomiaru jasności naszych latarek to fajny pomysł, szkoda że na razie ostara jeszcze nie udało mi sie kupić :twisted: , jednak od 10.06 do 18.06 nie ma mnie w kraju :evil:
ODPOWIEDZ