Podziel się swoim smutkiem
Tak, widzenie pod kątem zależy też od krzywizny okularów, stawiam na 100% że tu masz problem kolego bulwa11, właśnie ten mankament miałem w swoich okularach. Pod takie oprawki zamawia się szkła bazowe-dedykowane do danej oprawki, niestety kosztuje to drożej niż w przypadku zwykłych szkieł.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Moja C2 HA-III po tunie u grega miała mały wypadek, wchodziłem na latarnię morską wyleciała mi z kieszeni i poleciała w dół ok 2.5 metra oczywiście działa normalnie, szkiełko całe ale niesmak po odrapaniach na głowicy został
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Pewnie że używam dalej ale raz jedyny latarka nie była w pokrowcu tylko w kieszeni i się stałoclorox pisze:Albo czegoś używasz, albo stawiasz na półkę i oglądasz
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Ponad godzine temu skończyłem pisać kolosa...
Niestety po rozwiązania 3/4 zadania ( 10 minut do końca kolosa ) zorientowałem się, że na początku zadania zamiast impedancji ( j2 ) wstawiłem reaktancję ( 2 ). Takim sposobem zadanie jest do końca rozwiązane dobrze, ale mam złe wyniki
Módlcie się, żeby Pan Prof. zaliczył.
EDIT: Wracając z kolosa do domu prawie że złapał mnie kanar, bo skasowałem bilet sekunde przed tym, jak zablokował kasowniki. Na szczęście mi podarował...
Niestety po rozwiązania 3/4 zadania ( 10 minut do końca kolosa ) zorientowałem się, że na początku zadania zamiast impedancji ( j2 ) wstawiłem reaktancję ( 2 ). Takim sposobem zadanie jest do końca rozwiązane dobrze, ale mam złe wyniki
Módlcie się, żeby Pan Prof. zaliczył.
EDIT: Wracając z kolosa do domu prawie że złapał mnie kanar, bo skasowałem bilet sekunde przed tym, jak zablokował kasowniki. Na szczęście mi podarował...
Najprawdopodobniej bezpowrotnie zgubiłem JetBeam Jet3M R5 SMO, nigdy tej latarki nie lubiłem ale mi jej żal planowałem kiedyś jej modyfikację bardzo mi smutno. Jeszcze będe szukać po lesie ale nie sądze ze po tygodniu będzie gdzieś leżeć.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt: