Diodes - za 250 zł - proponowałem właśnie zakum Solarforce od Grega. PO CO kombinować? Solar u Grega jest na stanie, do natychmiastowego odbioru, gotowy SPRADZONY. Tryby i tak Greg programuje na życzenie.
Akumulatory "OGNISTE" to PORAŻKA - wolał bym kupić HI-Maxy - które sa lepsze, znacznie lepsze. Zestaw "Gregowy" czyli Latarka, 2x Akumulator, Ładowarka w 250 zł spokojnie kupimy.
Co do trybów : to kwestia gustu - moi znajomi "mundurowi" wolą mniej i bez Strobo. Zresztą zawsze można przeprogramować
Dioda XM-L T6 - moim (i nie tylko) nie jest najlepsza do codziennego użytku - jest to ZIMNE Białe światło - osobiście polecam T5 czyli NEUTRALNE Białe - dużo lepiej się sprawdza w codziennym użytkowaniu - NIE PRZEKŁAMUJE kolorów tak bardzo jak Zimne Białe światło T6 -
Reflektor OP - czyli teksturowany - zasięg nie bardzo się zmienia po zastosowaniu SMO czyli gładkiego.
Wiem to z doświadczenia - bo mam w Deree dwa moduły oba na XM-L - jeden na T6 i SMO a drugi na T5 i OP - zasięgi zbliżone.
Nie oszukujmy się, moduły d26/P60 - a takie siedzą w moim Deree czy "Gregowym" Solarze - mają MAŁĄ średnicę - a to wielkość reflektora jest głównym czynnikiem jeśli chodzi o zasięg. Stąd moja rada : Reflektor OP, Dioda Naturalna Biala XM-L T5.