Tak dawno nie korzystałem z żadnego forum internetowego, że zapomniałem, jak bardzo rozwijającym może być takie doświadczenie
Odpowiadam:
-Nightmare,
Chyba kolejny student jakże popularnego kierunku uczącego nic czyli filozofii a mówią później że gospodarka później w opłakanym stanie
Rankink popularności kierunków studiów,
tutaj masz listę najpopularniejszych kierunków studiów wg ilości kandydatów na jedno miejsce z uwzględnieniem 4 uczelni. Tylko trzy są Uniwersytetami (plus, że każdy posiada w ofercie kierunek Filozofia i wszystkie posiadają trudny do pominięcia dorobek na tym polu). Proszę wskaż mi, na którym miejscu pod względem popularności jest Filozofia w odwołaniu do tej statystyki (dla tych, którym całej listy czytać się nie chce odpowiadam, sam diabeł raczy wiedzieć bo w w/w statystykach nie figuruje kierunek Filozofia).
Nie dość, że swoje mniemania (na temat dziedziny, której znajomości nie ważę się nawet zarzucać Twojej osobie) prezentujesz jako podstawy szeroko zakrojonych wnioskowań ekonomicznych, to na domiar złego masz paskudną składnię.
Nie napisałeś tego w 1szym poście, jedyne co to, że po upływie 18nastu miesięcy
Prawda, nie napisałem. Nie napisałem też, że jestem humanoidem. Piszę teraz, jestem humanoidem.
Tak krótka gwarancja jest tylko na przedmioty używane i może wynosić do roku czasu na wszelkie nowe produkty sprzedawca musi ci zapewnić 24msce gwarancji tak samo jak i na wady materiałowe, budowy itp
Tą kwestię już wyjaśnił Vigo. Sprzedawca w ogóle nie musi realizować żadnej gwarancji. Swoją drogą Vigo, mój pokręcony przykład odnosi się właśnie do przepisu o niezgodności.
OC za budynki się kłania
Popieram, ludzie ubezpieczajcie siebie i swój dorobek. Biada tym, którzy tego nie robią albo robiąc to nie czytają warunków ubezpieczenia. Ach! Także tym, dla których nie ma oferty ubezpieczeniowej odpowiedniej do przedmiotu, który chcielibyście ubezpieczyć. Ot, choćby rowera na wypadek kradzieży.
Następne jest już żenujące.
Sam sobie zaprzeczasz skoro producent dopuszcza 1000obr/min a koło pęka przy 100obr/min
Skoro producent dopuszcza 1000 to zasadniczo dopuszcza każdą wartość z przedziału 0 - 1000, jeżeli koło pęka przy jakiejkolwiek wartości z tego zakresu (zaznaczam 100 to więcej niż 0 i mniej niż 1000), to nie spełnia parametrów technicznych przedstawionych przez sprzedawcę nabywcy.
Co do jednego masz rację, jestem studentem Filozofi. Ba! Mam szczerą nadzieję w najbliższym czasie stać się absolwentem Filozofii. By nie pozostać w Twoich oczach zupełnie niekompetentnym w jakiejkolwiek dziedzinie, dodam też czym się zajmuję zawodowo: optymalizacją działania małych i średnich firm, hobbystycznie drobnymi pracami budowlanymi/remontowymi/wykończeniowymi, wzornictwem przemysłowym, komunikacją wizualną, prototypowaniem cyfrowym i masą innych niepotrzebnych dyrdymałów. Jakie to szczęście, że istnieją jeszcze ludzie tak światli jak Ty, których perspektywa kończy się na czubkach ich nosów.