Czołówka do prac okołodomowych

Oświetlenie montowane na głowie
przemek2f

Post autor: przemek2f »

Latarka iTP A3 EOS Upgrade przy zasilaniu Li-ion 1044 nie ma sie czego wstydzić, no chyba prócz czasu pracy ;)
Awatar użytkownika
okupant
Kontakt:

Post autor: okupant »

Wyboru dokonałem przy pomocy algorytmów wykorzystanych przy rozwiązywaniu problemów zwiazanych z trysekcją kąta i kwadraturą koła, więc łatwo nie było :razz:

No bez przesady, wykorzystywał będę ją w domu, czyli moge sobie wymienić bateryjkę co jakiś czas, a oglądając różnorakie porównania - powinna dawać wystarczająco dużo światła nie oślepiając przy tym użytkownika :wink:

BTW, zanabyłem tę iTP A3 Upgrade tez wczoraj. Właśnie idzie pierwszą klasą - powinna byc jutro, ewentualnie w sobotę :mrgreen:
Awatar użytkownika
clorox

Post autor: clorox »

Temat zaczął się poważnie (HP 20, HP 11, itp), a skończył się na maluszku :mrgreen: Niech Ci dobrze służy.

PS: Choroba braku światła jest zaraźliwa i szybko kończy się na ponownych zakupach ;)

przemek2f pisze:Latarka iTP A3 EOS Upgrade przy zasilaniu Li-ion 1044 nie ma sie czego wstydzić, no chyba prócz czasu prac
Tak na zasilaniu li-ion zdecydowanie ma duży efekt "ŁAŁ" jak na breloczek przy moich kluczykach do samochodu. :mrgreen: Tylko trzeba pilnować, żeby nie zarżnąć ogniwa, bo protected się nie mieści.
Ostatnio zmieniony czwartek 17 lis 2011, 12:14 przez clorox, łącznie zmieniany 1 raz.
clorox
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

clorox pisze:PS: Choroba braku światła jest zaraźliwa i szybko kończy się na ponownych zakupach ;)
jest w tym trochę racji :mrgreen: . Trochę, bo może się nie skończyć :mrgreen:
Awatar użytkownika
okupant
Kontakt:

Post autor: okupant »

clorox, podejrzewam, że nie będzie to moja jedyna czołówka ;)

Właśnie dziś rano wracając z pracy (było jeszcze ciemno) zaczałem krytycznie patrzec na to moje obecne światełko. Jeszcze nie przyszła LD10, ani mocowanie na kask do niej, a juz kombinuję, co by tutaj zmodernizować i pozbyć sie starej lampki. O, żesz! Zaraźliwe to to... :mrgreen:
Calineczka pisze:może się nie skończyć
pozostawię bez komentarza :mrgreen: :mrgreen:

edit.
właśnie odebrałem przesyłeczkę z iTP A3 Upgraded. Ło matko! jakie to maleństwo! I jaki ma power! Cieszę się jak dziecko :D
ODPOWIEDZ