Spotkanie - Gdańsk 05.11.2011r.
Spotkanie - Gdańsk 05.11.2011r.
Hej,
Jak ktoś ma ochotę na małe światełkowe spotkanie dzisiaj, około 20 - 20.30, to zapraszam do Paszczy Lwa w Oliwie. Po 20.30 poczłapiemy prawdopodobnie do lasu, poświecić, małe ognisko zapalić, posiedzieć z godzinkę i porozmawiać o latarkach
Jak ktoś ma ochotę na małe światełkowe spotkanie dzisiaj, około 20 - 20.30, to zapraszam do Paszczy Lwa w Oliwie. Po 20.30 poczłapiemy prawdopodobnie do lasu, poświecić, małe ognisko zapalić, posiedzieć z godzinkę i porozmawiać o latarkach
Pozdr.
Pikom
Pikom
Miło było, naprawdę sympatycznie, na następne takie spotkanie warto (zmusić) kilka dodatkowych forumowiczów do przybycia bo to dobra forma spędzenia czasu zamiast siedzenia przed monitorem.
No i moja saperka sie przyda do gaszenia ogniska
Pozdrawiam.
No i moja saperka sie przyda do gaszenia ogniska
Pozdrawiam.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt:
Oj, ja też bym z chęcią przybył ale niestety, daleko i zaległe prace czekają w swojej kolejce , nic może następnym razem, Gdańsk ładnie wygląda zimą .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Arku, też żałujemy
Artur, koniecznie musisz znaleźć czas - prawie połowę wieczoru rozmawialiśmy głównie o Twoich latarkach a drugą połowę spożytkowaliśmy na świecenie Twoimi latarkami Oskar ma taką kolekcję mocnych "midiówek" że aż miło Choć mój Gucio też im nie ustępował pola w kilku dziedzinach...
Artur, koniecznie musisz znaleźć czas - prawie połowę wieczoru rozmawialiśmy głównie o Twoich latarkach a drugą połowę spożytkowaliśmy na świecenie Twoimi latarkami Oskar ma taką kolekcję mocnych "midiówek" że aż miło Choć mój Gucio też im nie ustępował pola w kilku dziedzinach...
Pozdr.
Pikom
Pikom
W takim namiocie ONZ zmieścilibyśmy trochę światełkowców, nawet stół na latarki by sie zmieścił i ze dwa łoża małżeńskie
http://allegro.pl/nowy-namiot-ns-10osob ... 99150.html
Warto zwrócić uwagę na tego sprzedawcę, ma w swoim asortymencie różne przydatne gadżety jak np. tabletki uzdatniające wodę, paliwo turystyczne, ręczniki wojskowe i wiele innych przydatnych surwiwalowych gadżetów.
http://allegro.pl/nowy-namiot-ns-10osob ... 99150.html
Warto zwrócić uwagę na tego sprzedawcę, ma w swoim asortymencie różne przydatne gadżety jak np. tabletki uzdatniające wodę, paliwo turystyczne, ręczniki wojskowe i wiele innych przydatnych surwiwalowych gadżetów.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.