UltraFire WF-502B XML

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
andrew13

UltraFire WF-502B XML

Post autor: andrew13 »

Witam, Od pewnego czasu służy mi latarka UltraFire WF-502B na XML, niestety ostatnio nie można zmieniać trybów, cały czas świeci na high :cry: . Domyślam się że to może być wina sterownika. Gdzie mogę taki kupić?
Awatar użytkownika
clorox

Post autor: clorox »

clorox
andrew13

W starym miałem na high chyba 1,8A i 5 trybów. Najlepiej jak by nowy miał to samo tylko najwyższy tryb miał 2,8A. Są do kupienia te sterowniki od Fluxora na dx?
Awatar użytkownika
cudny

Post autor: cudny »

W forumowym sklepiku Greg ma do sprzedania sterowniki 2,8A z shiningbeam po 30zł/szt. albo z zaprogramowanymi dowolnymi trybami za 40zł.
Solarforce L2 XM-L 8xAMC
andrew13

Myślałem że takie rzeczy można kupić taniej. Nowa latarka kosztuje prawie tyle samo co driver.
Awatar użytkownika
cudny

Post autor: cudny »

Nowa latarka kosztuje prawie tyle samo
Nowa, ale nie z tym driverem :P

Tutaj masz bezpośredni link do sklepu, z którego pochodzi driver, który sprzedawał Fluxor i który sprzedaje Greg:

http://www.shiningbeam.com/servlet/the- ... ard/Detail

Na DX też sprzedają dużo driverków ... Ew. pamiętaj, że układy AMC można łączyć równolegle, więc zawsze możesz sobie kupić driver np. 1A z układami AMC, i jeśli masz umiejętności to możesz dolutować więcej układów AMC i mieć te 2,8A :)
andrew13

Nie mam umiejętności :razz: , myślałem że po prostu zamienię drivery analogicznie i będzie działać. Chyba ze jest ktoś z Krakowa kto mi to zrobi?
Awatar użytkownika
clorox

Post autor: clorox »

Podałem w poprzednim poście linka do Kaidomain, gdzie ten sam driver kosztuje niecałe $5 z przesyłką. I nic nie trzeba przerabiać bo daje w trybie max 2,8A. 5 trybów, które można ograniczyć do 3 robiąc zworki na odpowiednich gwiazdkach.
clorox
ODPOWIEDZ