Posiadam lampę najazdową solarną kupioną za kilka złotych na alledrogo i potrzebuję ją przerobić na zasilanie z sieci.
Zdjęcia lampki: (oczywiście już rozbebeszona bo światełko oryginalne raczej sakralne )
Potrzebuję na szybko przerobić ok. 12 szt. tych lamp.
Wydaje mi się że jakieś fluxy (5-7 szt na lampe) wystarczą (lampy będą świecić tylko w lato-pensjonat)
wiec wsadzanie tam cree itp to tylko marnowanie kasy
W miejscu włącznika od spodu dać kabel i wsio?
Ma ktoś inny (lepszy pomysł)??
Przeroba lampy najazdowej
Przeroba lampy najazdowej
ja też mam swoją lampke:)
- Calineczka
- Kontakt:
Bocian napięcie jak na zdjęciu. Prąd jak tu zmierzyć to nie wiem
Ale mi chodzi o kompletne wyrzucenie środka i podłączenie tego pod zasilacz więc w ogóle mnie to nie interesuje jaki to prąd daje.
Calineczka speszyli for ju...
jakieś takie zboczenie masz...
Całe wnętrze tzn. ogniwo, układ el. i akku 650mAh size AAA mogę oddać, jak się podejmiesz przeróbki. I oczywiście reszta do dogadania
Jednak wsadził bym jakis P4 ale na pewno nie zdąrzy do mnie przyjść, a po długim weekendzie wpadają z układaniem polbruku...
wiec chyba tylko kilka fluxów zostaje
Ale mi chodzi o kompletne wyrzucenie środka i podłączenie tego pod zasilacz więc w ogóle mnie to nie interesuje jaki to prąd daje.
Calineczka speszyli for ju...
jakieś takie zboczenie masz...
Całe wnętrze tzn. ogniwo, układ el. i akku 650mAh size AAA mogę oddać, jak się podejmiesz przeróbki. I oczywiście reszta do dogadania
Jednak wsadził bym jakis P4 ale na pewno nie zdąrzy do mnie przyjść, a po długim weekendzie wpadają z układaniem polbruku...
wiec chyba tylko kilka fluxów zostaje
ja też mam swoją lampke:)