Podziel się swoim smutkiem
Ja wczoraj podjechałem do kolegi i musiałem tam zostawić samochód bo wypluł olej z automatu przez pękniętą rurkę chłodnicy oleju... klik
Witam
Zaczęło się wczoraj o 2:05, kilka godzin spędzonych na "porcelanie" w pozycji skulonej, temperatura 38,2°C, telepało mną jak na mrozie, brak apetytu, ból brzucha i kręgosłupa, jak mnie dopadło to hurtowo..
Pozdrawiam
Zaczęło się wczoraj o 2:05, kilka godzin spędzonych na "porcelanie" w pozycji skulonej, temperatura 38,2°C, telepało mną jak na mrozie, brak apetytu, ból brzucha i kręgosłupa, jak mnie dopadło to hurtowo..
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dowiedziałem się, że u dziewczyny dzisiejszej nocy po domu buszowali złodzieje. Wszyscy spali a złodziej chodził po sypialni. Na szczęście ktoś się obudził i zniknęła tylko jedna rzecz, aczkolwiek złodziej miał już zrobioną kupkę rzeczy do wyniesienia.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Nie pozostaje nic innego jak włączać alarm przy każdej możliwej okazji. Muszę podłączyć laptopa i skonfigurować centralę, żeby syrena się włączała bo na razie działa wszystko bez syreny.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
U mnie podobna sprawa była właściciele spali psy uśpione i wyprowadzono z garażu 2 auta. Co ciekawe właściciele mają firmę która montuje systemy antywłamaniowe
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Jak to mówią szewc bez butów chodzi.Nightmare pisze:U mnie podobna sprawa była właściciele spali psy uśpione i wyprowadzono z garażu 2 auta. Co ciekawe właściciele mają firmę która montuje systemy antywłamaniowe
Doskonała antyreklama firmy.
Ciekawe czy po takim wydarzeniu ktoś świadom tego kupił by u nich taki system anty/włamaniowy?
u mnie na wiosne i wiosne rok temu złodzieje połasili się na kilka roślin ogrodowych... niby nic ale jednak taki krzaczek parenaście/paredziesiąt złotych kosztuje.. Bardzo nieprzyjemne jak się dziury w ziemii widzi w miejscu gdzie ładnie coś rosło... .
----
Byłem dziś po okulary mocniejsze... koszt - 470 zł ! skandal
----
Byłem dziś po okulary mocniejsze... koszt - 470 zł ! skandal
fluxor W jaki sposób dostali się do domu?Fluxor pisze:Dowiedziałem się, że u dziewczyny dzisiejszej nocy po domu buszowali złodzieje. Wszyscy spali a złodziej chodził po sypialni. Na szczęście ktoś się obudził i zniknęła tylko jedna rzecz, aczkolwiek złodziej miał już zrobioną kupkę rzeczy do wyniesienia.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE