Sample

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
night_82

Post autor: night_82 »

Tak kliknąłem, w końcu poszło, no to sobie zapamiętam już jak to robić, dzieki za podpowiedź, kiedyś już zamawiałem ale wtedy łatwiej poszło i zapomniałem kolejne ktroki

MAXIM sample

1. wybieramy to co chcemy
2. wypełniamy dane adresowe, podajemy nazwe projektu
3. klikamy continue
4. klikamy submit
5. widzimy numer swojego zamówienia
6. możemy opuścić strone
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

CREE sie ruszyło 3 sample dostałem ;) 2xciepła i to na co najbardziej czekałem

Q4 WC

Obrazek
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Hoffer007

Post autor: Hoffer007 »

Dzisiaj dostałem od Cree emaila z jakąś reklama :| ze maja jakies rozne kolory ledow i ze jak bym chcial kupic to dali mi nr. i email :| a darmowki to ja od nich raczej nie dostane :|
Awatar użytkownika
piXelRider

Post autor: piXelRider »

Taa, też dostałem. Chciałem właśnie spróbować szczęścia jeszcze raz, ale ich formularz się wywala :/
gregor10

Post autor: gregor10 »

witam !
sledze wasze poczynania od jakiegos czasu , skusilem sie na probke diody cree , mialem "szczescie" i dostalem potwierdzenie - (chyba) "Thank you for requesting a Cree® XLamp® LED sample! Your request has been approved, and will be shipped soon. We will send you another email once your sample has been shipped.

bla bla bla"
No i czekam juz 3 tygodnie i 1 dzien i jak to tej pory nie dostalem probki... tak wiec chyba albo mam pecha albo nie wysylaja juz....

nie rozumie tylko tego "We will send you another email once your sample has been shipped" pisza ze dostane kolejny mail jak wysla paczke ? nic takiego nie dostalem a Wy ?

Offtop:
zamierzam zakupic na dx takie cudo bo ladnie wyglada, jest malym dobrym swiecidelkiem , planuje do tego dokupic sterownik 1A z paroma trybami . Szukam jeszcze taniej latarki na dx i cr-ek do tego - co polecacie ?

I mam problem bo zalozylem sobie paypala , i trzeba dodac teraz karte do niego aby moc kupowac w dx-ie.
Tylko nie rozumiem jednego - po dodaniu karty i zweryfikowaniu , to np jesli bede chcial wyslac np 20$ do Dx to wpisze w paypal kwote 20$ zeby przeslali do nich i co ? paypal automatycznie sciagnie kase z mojej karty bankowej bez zadnych dodatkowych krokow ?

Z gory dziekuje za odpowiedz

pozdrawiam!
Awatar użytkownika
lennin

Kończąc offtopa napisze Ci że jak sie nie przekonasz to nie zobaczysz :) Kliknij po zebraniu dla siebie całego koszyka cudeniek na

Obrazek

I samo cie połaczy z paypalem :twisted: z wypełnionym formularzem zapłaty. Potwierdzisz tylko zmienisz adres itp. a kasa sama spadnie z twojej karty ;)
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
gregor10

rozumie ,
a co do tych sample z cree , to jak u ciebie z tym bylo ? po dostaniu tego e-maila otrzymales probke po rowno 2 tygodniach ?
Awatar użytkownika
lennin

Najpierw dostałem wiadomośc że wysłali :)
Dear Adam,

Your sample has been shipped and should arrive shortly.
Czekaj na wiadomość.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...PAnowie, wciaz sa problemy z zamawianiem sampli z CREE czy ja przez zlego linka probuje?

http://www.cree.com/xlamp/sample_xre.aspx

a dostaje taką niespodzianke:

Kod: Zaznacz cały

Server Error in '/' Application.
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load type 'xlamp.sample_xre'.

Source Error:

Line 1&#58;  <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" CodeBehind="sample_xre.aspx.vb" Inherits="xlamp.sample_xre"  %>
Line 2&#58;  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
Line 3&#58;  <HTML>

Source File&#58; /xlamp/sample_xre.aspx    Line&#58; 1

Version Information&#58; Microsoft .NET Framework Version&#58;2.0.50727.1433; ASP.NET Version&#58;2.0.50727.1433
gregor10

lenin - dziwne 3,5 tygodnia czekam i nie dostalem drugiego maila , po prostu odebralem i nic wiecej nie robilem , no i przesylki nie ma jak rowniez emaila takiego jak ty dostales.....

ja probowalem z tego linka
http://www.cree.com/xlamp/sample_xre_ww.asp ciepla
i tego http://www.cree.com/xlamp/sample_xre.asp zimna
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Dzieki Gregor za poprawne linki ;-)
Awatar użytkownika
piXelRider

Post autor: piXelRider »

A ja zaliczyłem zonka na Vishay.com:
Your Sample Request can not be processed at this time.
Please locate a Sales Contact in your area for further information.
I tak od początku maja... :/
Awatar użytkownika
tom634
Kontakt:

Post autor: tom634 »

Wczoraj dostałem 10 SMD-ek białych z Vishaya. Wprawdzie liczyłem na całe moduły, ale to i tak cieszy ;) Przydadzą mi się na "stopy" i będę miał takie jak w Mercedesie E-klasie. ;)
Matizz

Post autor: Matizz »

tom634 pisze:Wczoraj dostałem 10 SMD-ek białych z Vishaya. Wprawdzie liczyłem na całe moduły, ale to i tak cieszy ;) Przydadzą mi się na "stopy" i będę miał takie jak w Mercedesie E-klasie. ;)
Cześć!

Jak długo czekałeś na te sample?
Ja czekam już 2 tygodnie i zero odzewu.

Pozdrawiam
Matizz
Awatar użytkownika
tom634
Kontakt:

Post autor: tom634 »

15 maja zamówiłem, a to daje 20 dni. Jeszcze co do ściemnienia- ja napisałem, że przydadzą mi się do lampy błyskowej w fotografii, no, a rzeczywistość jest troszkę inna ;)

[ Dodano: Wto Cze 17, 2008 10:21 am ]
Witam,
chyba zostałem wzięty za inżyniera u Vishaya ;) Po 10 dniach wczoraj dostałem kolejne sample- 10 normalnych SMD i 10 kolejnych jeszcze mniejszych diod. ;)
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ