Gdzie pracujecie?
Gdzie pracujecie?
Witam,
Nie zauważyłem podobnego tematu, a widzę że poruszamy nie jeden temat bardziej osobisty więc myślę że nie będzie problemu:)
A miło wiedzieć gdzie pracują Koledzy z drugiej strony Ekranu
Pozdrawiam.
Może jako pierwszy napiszę:
Dział techniczny Basen w Gliwicach
Ochrona Dział konwojowania przesyłek (bez szczegółów)
AWF Katowice Wychowanie Fizyczne
Nie zauważyłem podobnego tematu, a widzę że poruszamy nie jeden temat bardziej osobisty więc myślę że nie będzie problemu:)
A miło wiedzieć gdzie pracują Koledzy z drugiej strony Ekranu
Pozdrawiam.
Może jako pierwszy napiszę:
Dział techniczny Basen w Gliwicach
Ochrona Dział konwojowania przesyłek (bez szczegółów)
AWF Katowice Wychowanie Fizyczne
Ostatnio zmieniony poniedziałek 03 paź 2011, 22:49 przez Venom, łącznie zmieniany 2 razy.
student AGH Kraków, wydział Energetyki i Paliw
Ostatnio zmieniony wtorek 04 paź 2011, 10:06 przez cudny, łącznie zmieniany 1 raz.
WybieramPL - kierownik grupy sprzedażowej - od czwartku zaczynam szkolenia z pracownikami
Wojskowa Akadamia Techniczna - student na kierunku chemia, zaocznie
Wojskowa Akadamia Techniczna - student na kierunku chemia, zaocznie
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Luigi, jak ja Ci zazdroszczę tej szkoły. Studiowałem tam rok dziennie na WM ale sytuacja zmusiła mnie do przeniesienia na polibudę w Krakowie. Powiedz Ciężko się jest teraz dostać na cywilne studia?
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
Zależy od kierunku.
Na zaoczne nie było ciężko, na dzienne trudniej.
Na zaoczne nie było ciężko, na dzienne trudniej.
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)