Zamówiłem na firmę w której pracuję , niestety nie mamy wiele wspólnego z oświetleniem aczkolwiek gdyby dali okienko z opisem do czego mi ta dioda potrzebna to wydaje mi się że dość mądrze bym im wytłumaczył . Zamawiam w ten sposób różne scalaczki z Maxima , ST i innych , zawsze przychodzą .
Zawiadamia się że na powyższy adres nadesłano przesyłkę nadaną przez: Cress Int nr blablabla
i potem mam wypełnić oświadczenie że znam przepisy itd wyglada to tak:
(nr poz ks mag)...... tutaj jest jasne jest podany jak byk na poczatku zawiadomienia.
została mi przekazana nieodpłatnie od .............. (i tutaj mam wpisać nadawcę "Cress Int" czy "Cree Inc."?
Raz już od nich dostałem XP-e i MX-6, wprawdzie po około 2 miesiącach ale dostałem.
Później zamówiłem XP-G i już długo czekam i nic ale na email dostałem wiadomość że wyślą.
pier cree wysyła niestety tylko wybrańcom i szansa na dostanie niewielka . Muszą potwierdzić mailowo z tego co wiem , zamawiałem na moją działalność kilka razy od Cree i nie dostałem ani razu niestety
pier pisze:Koledzy ile czekacie na sample od Cree?
Raz już od nich dostałem XP-e i MX-6, wprawdzie po około 2 miesiącach ale dostałem.
Później zamówiłem XP-G i już długo czekam i nic ale na email dostałem wiadomość że wyślą.
Zawsze mają takie długie czasy oczekiwania?
Zawsze.
Mój obecny rekord to... odpowiedź (pozytywna) w sprawie zapytania o sample XP-E - 3 lata i 4 miesiące. Teraz jeszcze czekam na przesyłkę.
kodi, ja niedawno dostałem kilka pozytywnych odpowiedzi na zamówienia sampli sprzed 2-3 lat, ale wietrzę w tym usterkę mailera Cree niż rzeczywistą odpowiedź na zapytanie
A jeszcze jedno.
Przy zamówieniu próbki jest pytanie czy chcę driver do niej. Oczywiście zaznaczam że chcę a i tak przysyłają samą diodę. Więc po co w ogóle pytają o takie coś?
A odpowiedzi na zapytanie o sampla mam zazwyczaj na drugi dzień.