20 kwietnia zamówiłem kilka latarek i paczkę wyłączników, paczkę podzielono i latarki przyszły w maju,
a wyłączniki wysłano wczoraj i będą we wrześniu - 5 miesięcy opóźnienia - to mój mały rekord
Ile zapłacę w złotówkach za towar zakupiony na DX, gdy wartość przedmiotów to przykładowo 30$? Wiem, że liczy się kurs, ale trzeba coś dopłacać chyba jeszcze? Paypal na pewno nic nie zjada?
cudny, zjada, pewnie jak poszukasz na wujku google to znajdziesz odpowiedź jaka to kwota. Jak masz konto paypala to możesz spróbować wykonać jakąś nie dokończoną transakcję i zobaczysz na żywo.
Moje zamówienie zostało podzielone i obydwie paczki dostały tracking, chyba niespotykane zdarzenie. Wartość poniżej 30$, jedna china post, druga HK post.
A zdarzyło się wam że paczka w ogóle nie dotarła??
Zamówiłem 25 lipca 3 identyczne paczki.
1 sierpnia wszystkie otrzymały status shipped.
16 sierpnia dostałem 2 z 3 zamówionych paczek.
Ostatnia paczka do tej pory nie dotarła.
Piszę do nich i ciągle każą czekać, chociaż kilka paczek które zamówiłem dużo później już do mnie dotarło.
Jak ich przycisnąć by coś w końcu zrobili, bo jak na moje oko paczka po prostu zagineła.
Hmmmmm a duża była wartość tej paczki? mi kiedyś też tak się trafiło że niby paczka nawet HK nie opuściła a potem okazało się że już w PL jest dostałem. Ale też często w polsce w tajemniczych okolicznościach ginie