Pomoc w wyborze latarki

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
ali

Pomoc w wyborze latarki

Post autor: ali »

Witam Bardzo proszę o pomoc w wyborze
Mactronic Guardsman Expert 3D
http://www.mactronic.pl/index.php?modul ... 52L&filtr=
czy
Maglite led 3D
http://www.militaria.pl/maglite/latarka ... _p4480.xml
a może coś innego ? nie upieram się przy R 20 ,ale wydaje mi się że im większa bateria tym dłużej poświeci
Światełka potrzebuję do pracy w energetyce , w aucie mam szperacz do zapalniczki , ale często trzeba się przespacerować przez las , łąkę czy jakieś krzaczory .
Ostatnio korzystałem z Biedronkowego szperacza halogen + led , halogen świecił fajnie ale krótko (ok 45 min), a ledami mozna było świecić pod nogi (użyteczny zasięg kilka metrów)
Szukam latarki , która poświeci kilka godzin i da sporo światła na odl.10-30 metrów,
kwota jaką mogę wydać to ok 200 pln
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

Wejdź do sklepiku wybierz Solarforce L2P od grega dobierze ci odpowiednie tryby dołożysz pąrę złotych i będziesz miał łącznie z ogniwem i ładowarką dobierz sobie 3-4 tryby i np w trybie pod nogi poświeci ci latareczka powiedzmy 4h a w trybie ok 1h to już będzie moc, gdy nie potrzebujesz dużej zmieniasz na niższy tryb i już
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Luigi

Post autor: Luigi »

Witaj.
Lampka zaproponowana przez przedmówcę to dobry wybór.
ali pisze:Szukam latarki , która poświeci kilka godzin i da sporo światła na odl.10-30 metrów,
- ten warunek spełnia tryb ok. 20%.
Do świecenia pod nogi w zupełności wystarcza 5%, w tym trybie powinna świecić ponad 20 godz.
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
ali

Post autor: ali »

Światełko zamówione i teraz zaczynam odkładać na Masterpiece Pro

Dziekuje i pozdrawiam
ODPOWIEDZ