Ln-10 jak ładować

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
roki76
Kontakt:

Post autor: roki76 »

Jednak SM, choć słabszy, wychodzi na tym lepiej, choć specyfikacja lampy kłamie, w trzecim modelu SM dodatkowy LED ma 70 mW mocy, a nie 1W jak podaj na stronie Elektrometalu.

I tu mi się nasuwa następne pytanie, czas działania takiej lampy to określony czas podany przez producenta ?, Bo wszystko na to wskazuje, nie wierzę żeby LN-10 działała aż do końca pojemności aku...
thecompany.pl

Amiga EXE Games
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

roki76 pisze:I tu mi się nasuwa następne pytanie, czas działania takiej lampy to określony czas podany przez producenta ?, Bo wszystko na to wskazuje, nie wierzę żeby LN-10 działała aż do końca pojemności aku...
Tego Ci nie powiem, bo moje obydwa akumulatory nie są w zbyt dobrej kondycji. No ale ile trwa szychta? 12h, nie? No to chyba musi tyle działać na pełnej mocy bez żadnego "ale". Uwzględnij jednak, że LN-10M ma max 2,5W, a nie 3W jak podaje producent. Myślę, że te 16h jest realne. Jak mnie kiedyś będzie kasa w kieszeni uwierała to kupię nówkę akumulator i zmierzę. :razz:
Pozdrawiam
piterR

Post autor: piterR »

dziekuje wszystkim za cierpliwośc i wyrozumiałoś (: juz wszystko wiem co trzeba :)
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

piterR - cieszę się, że udało Ci się uzyskać potrzebne informacje. Mam tylko jedną prośbę na przyszłość - postaraj się pisać nieco bardziej po polsku i poprawiać błędy które z całą pewnością niejedna przeglądarka w czasie edycji postu podkreśla na czerwono. Odrobina staranności pozwoli na bardziej komfortowe czytanie Twoich postów i będzie pewnym wyrazem szacunku dla respondentów z Twojej strony. Z góry dziękuję.
Pozdr.
Pikom
ODPOWIEDZ