Podziel się swoim smutkiem
Właśnie odpadła mi część zęba i to na drożdżówce z makiem. Jutro muszę znaleźć dobrego dentystę bo moja dentystka na wakacjach.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Mój 5-letni syn Kuba złamał sobie w czwartek obojczyk. Niestety złamanie z przemieszczeniem.
Przez 2 dni darł się w domu w niebogłosy. A przez kolejne zachowywał się jakby nic się nie stało i tak do tej pory.
Jedynie co mnie martwi, to żeby "służba zdrowia" nie spartoliła roboty.
Mam nadzieję, że wszystko zrośnie się bezproblemowo.
Wytrwałości dla WSZYSTKICH walczących !
Przez 2 dni darł się w domu w niebogłosy. A przez kolejne zachowywał się jakby nic się nie stało i tak do tej pory.
Jedynie co mnie martwi, to żeby "służba zdrowia" nie spartoliła roboty.
Mam nadzieję, że wszystko zrośnie się bezproblemowo.
Wytrwałości dla WSZYSTKICH walczących !
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
- Calineczka
- Kontakt:
To prawda, jak wszędzie, są lekarze przejmujący się pacjentami i robiący wszystko by pomóc jak i olewusy noszący kitle bo mamusia kazała. Bardzo się zdziwiłem, gdy Pani Doktor moich dzieci, ta z przychodzi, zadzwoniła kilka dni po wizycie z Hanią z zapytaniem o Hani stan zdrowia. Dzisiaj byłem u innej "NFZ-towej" i była przesympatyczna, kilka dni temu przyjęła nas poza kolejnością, bez rejestracji. A dzisiaj było Jej wyraźnie przykro, gdy w Jej obecności próbowałem zarejestrować Emilkę na USG. Najbliższe terminy w przyszłym roku. Trudno, poleci kolejna stówka na prywatne wizyty....
Tnt_gt, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i jak najmniej konieczności wizyt u lekarzy. Wszystkim tego życzę
Tnt_gt, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i jak najmniej konieczności wizyt u lekarzy. Wszystkim tego życzę
DNF To nie jest walka z ludźmi tylko z chorym systemem. Dlatego jak ognia staram się unikać "służby zdrowia". Nie sprawdzili się w moim przypadku i kilku innych, które znam.
Dobra...kończę..., bo już się zacząłem rozkręcać w temacie.
Calineczka Powodzenia!
A dla przyjemności Naszych Milusińskich polecam tę książkę
Dzisiaj widziałem ją u znajomej. Oprócz standardowych wierszyków Tuwima i Brzechwy zawiera jeszcze wiersze innych znanych autorów (Chotomska, Porazińska, Kern...). Jutro idę na zakupy.
Dobra...kończę..., bo już się zacząłem rozkręcać w temacie.
Calineczka Powodzenia!
A dla przyjemności Naszych Milusińskich polecam tę książkę
Dzisiaj widziałem ją u znajomej. Oprócz standardowych wierszyków Tuwima i Brzechwy zawiera jeszcze wiersze innych znanych autorów (Chotomska, Porazińska, Kern...). Jutro idę na zakupy.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
KITowy obiektyw Canona 18-55mm odmówił posłuszeństwa. Przestał się kręcić AF w jedną stronę
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
A to widziałem to na canon-board.
To wersja ze stabilizacją?
Koszt naprawy w serwisie dla obietywu IS to ok 150zł, więc zakup sobie nowy.
Pozdrawiam
DNF
Dziś okazało się, jako że jesteśmy kierunkiem fundowanym przez UE,
nie będziemy mieć możliwości nauki j. niemieckiego, a jedynie sam j. angielski
To chamstwo i nic więcej..
To wersja ze stabilizacją?
Koszt naprawy w serwisie dla obietywu IS to ok 150zł, więc zakup sobie nowy.
Pozdrawiam
DNF
Dziś okazało się, jako że jesteśmy kierunkiem fundowanym przez UE,
nie będziemy mieć możliwości nauki j. niemieckiego, a jedynie sam j. angielski
To chamstwo i nic więcej..
Zrobiłem drzwi do piwnicy z grubej blachy 3mm, spawałem 2 dni a gdy przywiozłem drzwi do mieszkania , podjechałem niefortunnie pod klatkę zahaczając oponą o kafelkę gresową, opona została rozdarta z boku na szerokości 2cm. Jeśli sie jej nie uda załatać, będę mieć niespodziewany wydatek w wysokości około 350 zł , straszny pech.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.