Podziel się swoją radością
Już mnie żona ochrzaniła za ten rower, nie jest łatwo hehe, tak więc właśnie planuję jakie lampki do niego zbuduję, mam już pomysł .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- energysnake
- Calineczka
- Kontakt:
- energysnake
olowaty napisz coś wiecej o tych diodach prosze , zaciekawiłeś mnie może i nietylko mnie.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
80* kąt świecenia, niewielki emiter, jasność topowych binów XR-E, skupienie zabójcze,
prąd nominalny 1A, wiadomo można podciągnąć
Jednym zdaniem-podstawa rasowego throwera
Panowie, a ja dziś dostałem pracę. Boję się jak to wszystko będzie czy mi się uda itd.
Jadę na miesiąc na Hel Niemniej, radość z pracy jest.
Pozdrawiam
DNF
prąd nominalny 1A, wiadomo można podciągnąć
Jednym zdaniem-podstawa rasowego throwera
Panowie, a ja dziś dostałem pracę. Boję się jak to wszystko będzie czy mi się uda itd.
Jadę na miesiąc na Hel Niemniej, radość z pracy jest.
Pozdrawiam
DNF
- Calineczka
- Kontakt:
Thank you for ordering our OSLON SSL sample package which will be sent to you in the middle of July.
Ciekawe czy przyjdzie paczka?
Ciekawe czy przyjdzie paczka?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU