Co sobie ostatnio kupiliście?
Będąc na zakupach w Netto wypatrzyłem taki gadżet:
Patrzę, patrzę, no fajne to to, ale pójdę sprawdzić cenę na czytniku. Jakież było moje zdziwienie, że zamiast 6,99 jak na etykiecie, czytnik pokazał cenę 3 zł. Wziąłem wczoraj 4 szt.
Dojechałem do domu i co? Nie została mi ani jedna. Rozszabrowali je w mgnieniu oka. Dzisiaj przed pracą pojechałem i kupiłem kolejne 4 szt. Warto chociażby dla samych baterii CR2032.
Patrzę, patrzę, no fajne to to, ale pójdę sprawdzić cenę na czytniku. Jakież było moje zdziwienie, że zamiast 6,99 jak na etykiecie, czytnik pokazał cenę 3 zł. Wziąłem wczoraj 4 szt.
Dojechałem do domu i co? Nie została mi ani jedna. Rozszabrowali je w mgnieniu oka. Dzisiaj przed pracą pojechałem i kupiłem kolejne 4 szt. Warto chociażby dla samych baterii CR2032.
Formatowaniem jak i nagrzewaniem się ogniwa. Zgodnie z kartą katalogową pojemność rośnie wraz ze wzrostem temperatury. Maksymalna jest przy 60°C.megabit pisze:Czym jest spowodowana większa pojemność przy prądzie 3A niż 2A? Czy to przez ciągłe formowanie się nowego ogniwa? W końcu przy 3A ma jeszcze jeden cykl "za sobą".
Stawiam, że przy 5A również będzie powyżej 3000mAh. Przetestuję niebawem.
Drugie ogniwo, identyczny efekt i pojemność ponad 3000mAh.
Albo zaczepiasz na antence spławika i widzisz, kiedy masz branieolowaty pisze:Może własnie importerowi o to chodziło. Z racji rozmiarów zaczepiasz na haczyk i same biorą.
Tylko przydałoby się wcześniej popracować nad wodoszczelnością
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
- Calineczka
- Kontakt: