Mam co prawda już coś w tym temacie, ale nie daje mi satysfakcji, więc poszukuję jakiegoś mini throwera z włącznikiem paskowym(żelowym) koniecznie jednotrybowym, niewielkimi rozmiarami, zasięgu ok 150-200 realnych metrów. Kwota do 150zł lub 50USD zakupy zagranicą takżę wchodzą w grę.Zasilanie obojętne może nawet być na 1xCR123A
Chwilowo używam:
Ledlenser P7 z włącznikiem żelowym- za mały zasięg
UF WF-501B Q5+ soczewka skupiająca+włącznik paskowy- zasięg dobry ale odbija się dioda i widać niebieskawy kwadracik co troszkę irytuje
Chyba że może jakiś inny moduł d26 np sst itp -tak abypromień po przejściu przez soczewkę byl najbardziej zbliżony do punktu.
Myślałem także nad SF Skyline II ale niestety(chyba) włącznik paskowy od L2P nie będzie pasował
Światełko na lunetę
Światełko na lunetę
Ostatnio zmieniony piątek 08 lip 2011, 00:35 przez Nightmare, łącznie zmieniany 2 razy.
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Włącznik żelowy można zaadoptować z inne latarki, nie jest to specjalnie problematyczne.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)