Wakacje 2011
Wakacje 2011
Witajcie.
Panie i Panowie, co z tegorocznymi wakacjami?
Zero planów?
Pozdrawiam
DNF
Panie i Panowie, co z tegorocznymi wakacjami?
Zero planów?
Pozdrawiam
DNF
Ostatnio zmieniony czwartek 23 sty 2014, 13:08 przez DNF, łącznie zmieniany 1 raz.
J arównież pisze sie na wakacyjny zlot światełkowców ale w drugiej połowie sierpnia to znaczy po tym świecie około 15 sierpnia, wtedy sezon kończe i moge gdzieś pojechać , weżcie prosze moją propozycje terminu pod uwagę.
pozdrawiam Oskar.
pozdrawiam Oskar.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt:
Sudety są piękne , ja sie pisze w drugiej połowie sierpnia, jak by co nawet namiot wchodzi w grę, przy złej pogodzie skorzystamy z pensjonatu ale jak dobra będzie pogoda to chętnie pod namiotem, zalezy jeszcze jak z toaletą, no i czy administracja jedzie , ja widze sens wyjazdu w przynajmniej 10 forumowiczów mniej to porażka , warto zorganizowac to tak by było co wspominać, no i bez adminów i ich wspaniałych dzieci to tez lipa .
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Panowie (i Panie?). Ja nie będę jednak mógł jechać w Sudety, ALE mam propozycję-kto chce niech przyjedzie do Łagowa Lubuskiego w terminie 11-15 sierpnia. Będę tam z rodzinką i znajomymi. Mam tam znajomego instruktora nurkowania. Jeziorka przepiękne, okolice również.
Gdyby ktoś się zadeklarował to możemy spróbować sobie załatwić wspólne lokum.
Jak się z tego zrobi jakiś mini zlocik to super, wezmę więcej latarek na wyjazd
Gdyby ktoś się zadeklarował to możemy spróbować sobie załatwić wspólne lokum.
Jak się z tego zrobi jakiś mini zlocik to super, wezmę więcej latarek na wyjazd
no no ciekawie sie zapowiada, ja nie moge nic deklarować przed końcem sezonu, może jednak sie uda podjechać , zobaczymy