Dzisiaj nabyłem w promocji kurtkę Phenix z serii performance (FIS)
kurtkę motocyklową Akito
i rękawice reusch gore-tex i wszystko za śmieszne pieniążki.
To był szczęśliwy dzień
W związku z festiwalem piosenki w Opolu zasymilowałem się z policją. Oni patrolowali jeden brzeg Odry przy amfiteatrze a ja przemieszczałem się na drugim przyświecając Lunapower z XML i drugą z XRE. Zauważyli światełkowca i też mi poświecili swoimi latarkami, pewnie się cieszyli, że też mają mocne latarki. Nie wypadało jednak wyjść w teren nie zabierając na plecy HIDa, tak więc jak odpaliłem i odpowiedziałem im na znaki to przestali świecić
Ostatnio zmieniony środa 22 cze 2011, 00:42 przez Fluxor, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawiłem sobie laptopa. Procesor działał bez pasty bo się zutylizowała przez X lat. Zamiast 92 stopni w stresie i automatycznego ograniczania prędkości mam teraz 74 stopnie i pełną moc a na luzie to nawet 43 stopnie się utrzymują a to wszystko przy byle jakiej paście Tytan Silver.
Dziękuję
No własnie nie w czwartek teraz, miałem normalnie egzamin
Bo w czerwcu ustalił termin zerowy dla wybrańców, a pierwszy termin dla wszystkich był 14 lipca
Ok 10 osób ma wrzesień.
Pozdrawiam
DNF
HA! Właśnie dzwoniła matula że przyszedł Romek z DX. Jadę po południu odebrać od rodziców. Niestety urząd celny sprawdził przesyłkę. Widnieje na niej adnotacja dopuszczone do obrotu na terenie RP.