co poprawić w lampce UltraFire TH-T60 1200 Lumen

problemy z doborem podzespołów, elementów, przeróbkami itp., czyli jak zrobić to co sobie wymyśliłem
Awatar użytkownika
zuzelek

co poprawić w lampce UltraFire TH-T60 1200 Lumen

Post autor: zuzelek »

właśnie zamówiłem sobie lampkę na rower UltraFire TH-T60 HA-II XM-LT60 5-Mode 1200-Lumen White LED Flashlight with Strap (1 x 18650) (ciekawe kiedy dotrze przesyłka z DX)

Z tego co czytam warto się przyjrzeć takiej nowej lampce i "poprawić" pewne rzeczy. Czy ktoś może mi coś doradzić??

P.S. No zapomniałem się przywitać co niniejszym czynie teraz.

pzdr
WICHER
Ostatnio zmieniony niedziela 19 cze 2011, 23:38 przez zuzelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
energysnake

Post autor: energysnake »

Ja bym rozkręcił na części pierwsze i wszystko sprawdził , zawsze tak robię :razz: jak będzie trzeba to wymienić na lepsza pastę i polepszyć połączenia :mrgreen:
No przyzwyczaił się bardziej do 800-900lm niż te 1200lm :wink:
Ultrafire A10B mod XP-G R5
Lumahunter SE Digital mod XM-L T6
Solarforce L2P XM-L T6 mod by Greg
Awatar użytkownika
zuzelek

Post autor: zuzelek »

900lm to chyba i tak mi wystarczy. Poruszam się rowerem głównie ulicami. Czasami są takie nie oświetlone. Potrzebuje oświetlić sobie drogę przed rowerem by nie zaliczyć jakiejś dziury, a co z tym idzie upadku.

[ Dodano: 20 Czerwiec 2011, 12:21 ]
jeszcze pytanie jaki akumulator do takiego cuda???

[ Dodano: 12 Lipiec 2011, 20:13 ]
Latarka dotarła do mnie. Z moich oględzin (laika) jakość jest OK. Światło zimne i mocno skupione. W związku z tym, że nabyłem latarkę na rower u GREG'a to ta chyba zostanie sprzedana.
pzdr
ZUZELEK

---------------------------------------------------
SolarForce L2P XM-L T5 4B (GREG CUSTOM)
ODPOWIEDZ