Solarforce uszkodzona w teransporcie
Solarforce uszkodzona w teransporcie
Dzis chcę pokazać latarke po dostarczeniu od Solarforce. sales....... wiecie o kogo mi chodzi o oficjalnego dystrybutora folarforce z chin.
Latarka była owinięta gąbką taką jak sie kładzie pod panele podłogowe i włożona do zwykłej koperty bez bąbelków zawinięta sznurkiem i wysłana, takie oto są tego skutki , dziury w kopercie , potłuczona latarka i odpadnieta soczewka :
Latarka była owinięta gąbką taką jak sie kładzie pod panele podłogowe i włożona do zwykłej koperty bez bąbelków zawinięta sznurkiem i wysłana, takie oto są tego skutki , dziury w kopercie , potłuczona latarka i odpadnieta soczewka :
- Załączniki
-
- opakowanie_zmniejszacz-pl_893377.jpg (87.55 KiB) Przejrzano 432 razy
-
- szczerba_zmniejszacz-pl_929048.jpg (33.06 KiB) Przejrzano 432 razy
-
- soczewka_zmniejszacz-pl_492494.jpg (66.27 KiB) Przejrzano 432 razy
Wysłałem im maila z załaczonymi zdjęciami , mój angielski jest słaby więc tak napisałem jak potrafiłem :
I have a big Problem.
The Item no.3014
The tracking number is
RC027340895HK
The Flashlight must be fulling down in shipping , The lens on the led is broken, the flashlight have a Flaw on the body.
The package have a hole. Not good package.
I will make a reclamation, please send me a new flashlight in a better package( paper box)karton.
I have a big Problem.
The Item no.3014
The tracking number is
RC027340895HK
The Flashlight must be fulling down in shipping , The lens on the led is broken, the flashlight have a Flaw on the body.
The package have a hole. Not good package.
I will make a reclamation, please send me a new flashlight in a better package( paper box)karton.
- Calineczka
- Kontakt:
Ja także potwierdzam słabe zabezpieczenie latarki od tego dystrybutora, miałem dokładnie tak samo zapakowaną lampkę (swoją drogą też Skyline I ) Na szczęście moja doszła cała i zdrowa, z 2-3 bardzo malutkimi odpryskami tylko. Skyline II z tego co pamiętam była w blisterku, bez gąbki, i też w takiej badziewnej kopercie... Z drugiej strony trzeba przyznać że bardzo sprawnie wysyłają paczuszki, wszystkie dwie przyszły mi <10dni od wpłaty.
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Dostałem taką odpowied od solarforce, zastanawiam się co im na to odpisać :
Dear friend,
Thanks for your email and nice to have a have a chance to serve you
For your case, can you light turn on, or even it can't turn on?
Thanks for your rpely in advance and we will following up your case
seriouly, so don't worry
Regards
JO
Sales Team
Dear friend,
Thanks for your email and nice to have a have a chance to serve you
For your case, can you light turn on, or even it can't turn on?
Thanks for your rpely in advance and we will following up your case
seriouly, so don't worry
Regards
JO
Sales Team
Napisałem do nich Solarforce'a, żeby ładnie zapakowali przynajmniej w folię bąbelkową.
Ale jak to Chińczycy, klienta mają w 4-rech literach i już po wysyłce odpowiedzieli, że zapakują paczkę zgodnie z moim życzeniem.
Nie słuchają co się do nich mówi i robią po swojemu, bo tak jest im wygodniej.
Z takim podejściem to daleko nie zajadą.
Ale jak to Chińczycy, klienta mają w 4-rech literach i już po wysyłce odpowiedzieli, że zapakują paczkę zgodnie z moim życzeniem.
Nie słuchają co się do nich mówi i robią po swojemu, bo tak jest im wygodniej.
Z takim podejściem to daleko nie zajadą.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Po długich wymianach emaili w końcu zdecydowali o wysłaniu nowej latarki, co dziwne nawet pytali o rodzaj używanego ogniwa , ich zdaniem kopułka odpadła od złego ogniwa lol.
Za przesyłkę zapakowaną w karton życzą sobie 5 dolców dodatkowo jeśli sie chce.
Wyślą latarkę zapakowaną w dodatkową folię bąbelkową , czyli jak mi się wydaje ta ich gąbka podobna do tego co u nas sie stosuje pod panele grubosć około 2mm i dodatkowo w folię bąbelkową , może tym razem przyjdzie bez uszkodzeń.
Za przesyłkę zapakowaną w karton życzą sobie 5 dolców dodatkowo jeśli sie chce.
Wyślą latarkę zapakowaną w dodatkową folię bąbelkową , czyli jak mi się wydaje ta ich gąbka podobna do tego co u nas sie stosuje pod panele grubosć około 2mm i dodatkowo w folię bąbelkową , może tym razem przyjdzie bez uszkodzeń.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.