Optyka do diod xm-l
Nie chcę śmiecić i zakładać kolejnego wątku, a mam jeszcze do Was jedno pytanko. Jako, że mam już niemal wszystkie niezbędne do budowy lampki części (poza obudową) chciałbym zadać proste, aczkolwiek dla mnie nie takie oczywiste pytanie.
Lampki mają mieć niezależne zasilanie. Dodam dla niechętnych do czytania całego wątku lub wstępu, że będą to diody xm-l, przetwornice 2,8A w trybie high, zasilanie do 8,4V max.
Obmyśliłem docelowo dla każdej akupack na 2x18650. Plus jakiś zapas wożony ze sobą na bardzo "czarną" godzinę Moje pytanie: jaki sposób połączenia będzie wydajniejszy 2S czy 2P? (akusy 2500mAh). Chodzi o czas emitowania "zorzy polarnej"
Lampki mają mieć niezależne zasilanie. Dodam dla niechętnych do czytania całego wątku lub wstępu, że będą to diody xm-l, przetwornice 2,8A w trybie high, zasilanie do 8,4V max.
Obmyśliłem docelowo dla każdej akupack na 2x18650. Plus jakiś zapas wożony ze sobą na bardzo "czarną" godzinę Moje pytanie: jaki sposób połączenia będzie wydajniejszy 2S czy 2P? (akusy 2500mAh). Chodzi o czas emitowania "zorzy polarnej"
Nie wiem jakiego dokładnie chcesz użyć sterownika do budowy lampki, bo jeśli CI chodzi o taki to zakres jego zasilania jest maksymalnie do 6V a więc akumulatorki mogą być połączone ze sobą tylko równolegle.
sterownik z DX-a, dokładnie taki