naprawa SKU.07882
- Calineczka
- Kontakt:
naprawa SKU.07882
Witam Szanownych Światełkowiczów
Jako że siadłem wreszcie do słynnego driverka z dealextreme SKU.07882 i mi równiez nie działał, zdecydowałem się rzucić na niego szybko swoim elektronicznym okiem.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.07882
Wyjąłem więc je i zacząłem nim rzucać...chyba ze dwa razy tak rzuciłem i dziad się poddał.
O ile nie spaliliście driverka, to spodziewam się, że i w waszych UI nie działa z powodu wady matrycy...która to wada produkcyjna spowodowała podtrawienie miedzi na linii zasilającej procesorek.
Krótkie "how to":
-należy wykonać malą zworkę pomiędzy dwoma punktami, a dokładniej jednym końcem kondensatorka i przelotką, info na obrazkach:
przed operacją, obszar z przerwą jest zaznaczony /b]
po operacji, punkty są już połączone cienkim drucikiem:
...jako że jestem autorem tych obrazków/solucjii/"how-to" zezwalam na umieszczanie owej informacji na innych forach jedynie pod warunkiem podania informacji o źródle, czyli wstawieniu linka do naszego forum
Amen, niechaj i u Was nastanie jasność ( z trybami )
Jako że siadłem wreszcie do słynnego driverka z dealextreme SKU.07882 i mi równiez nie działał, zdecydowałem się rzucić na niego szybko swoim elektronicznym okiem.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.07882
Wyjąłem więc je i zacząłem nim rzucać...chyba ze dwa razy tak rzuciłem i dziad się poddał.
O ile nie spaliliście driverka, to spodziewam się, że i w waszych UI nie działa z powodu wady matrycy...która to wada produkcyjna spowodowała podtrawienie miedzi na linii zasilającej procesorek.
Krótkie "how to":
-należy wykonać malą zworkę pomiędzy dwoma punktami, a dokładniej jednym końcem kondensatorka i przelotką, info na obrazkach:
przed operacją, obszar z przerwą jest zaznaczony /b]
po operacji, punkty są już połączone cienkim drucikiem:
...jako że jestem autorem tych obrazków/solucjii/"how-to" zezwalam na umieszczanie owej informacji na innych forach jedynie pod warunkiem podania informacji o źródle, czyli wstawieniu linka do naszego forum
Amen, niechaj i u Was nastanie jasność ( z trybami )
- Calineczka
- Kontakt:
...no skoro napsułeś działające to ta solucja pewnie nie będzie się nadawała jako wskrzesiciel...to dotyczy raczej tych nowych w których UI nie działało, nic nie świeciło i trzeba było się pod step-upa podpinać.
Wczoraj w nocy Boćka zmaltretowałem i na jednym swoim przetrenował-pomogło
Widać juz im się klisze wytarły
Wczoraj w nocy Boćka zmaltretowałem i na jednym swoim przetrenował-pomogło
Widać juz im się klisze wytarły
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt: