sie usmialem, ale ta dzisiejsza mlodziez niecierpliwaLuigi pisze:Ja mam zamówienie z 1 maja i cały czas jest "Waiting for Supplier"
DealExtreme - zakupy
- Calineczka
- Kontakt:
Witam,
Jak pisałem kilka postów wyżej moja przesyłka według trackingu China Post poleciała do Holandii ,Skrobnąłem maila do DX z zapytaniem czemu tak a nie inaczej(pisałem z pomocą Google translatora),na co uzyskałem odpowiedz czy mógłbym pisac po angielsku ....piiii... wstyd .Napisałem ponownie ,w odpowiedzi napisali żebym wsrzymał sie 2-3 dni,a oni skontaktują się z China Post i wyjaśnią sprawę.Więc czekam
I jeszcze ciekawostka : zamawiałem 24.05 duperele w Kaidoman i na DX.Obie paczki przyszły jednego dnia, po 16 dniach.Kaidoman bez trackingu ,DX z trackingiem.
Pozdrawiam
Jak pisałem kilka postów wyżej moja przesyłka według trackingu China Post poleciała do Holandii ,Skrobnąłem maila do DX z zapytaniem czemu tak a nie inaczej(pisałem z pomocą Google translatora),na co uzyskałem odpowiedz czy mógłbym pisac po angielsku ....piiii... wstyd .Napisałem ponownie ,w odpowiedzi napisali żebym wsrzymał sie 2-3 dni,a oni skontaktują się z China Post i wyjaśnią sprawę.Więc czekam
I jeszcze ciekawostka : zamawiałem 24.05 duperele w Kaidoman i na DX.Obie paczki przyszły jednego dnia, po 16 dniach.Kaidoman bez trackingu ,DX z trackingiem.
Pozdrawiam
Witam Serdecznie Forumowiczów
Jako nowy użytkownik skuszony ofertą sklepu zakupiłem Ultrafire C8 Cree XPG-R5 5-Mode + parę innych rzeczy 22 kwietnia. Latarka do dzisiaj Waiting for Supplier co gorsza inne duperele rozbiło mi na dwie paczki jedna wyszła według śledzenia 5 maja a do dzisiaj lokalizacja Chiny GUANGZHOU druga 04 maja bez śledzenia doszła do mnie 15 maja. Co o tym sądzicie zacząć się martwić czy czekać i czekać Może ktoś zamawiał ostatnio wybraną prze zemnie latarkę jeżeli tak ile czekaliście Pozdrawiam
Jako nowy użytkownik skuszony ofertą sklepu zakupiłem Ultrafire C8 Cree XPG-R5 5-Mode + parę innych rzeczy 22 kwietnia. Latarka do dzisiaj Waiting for Supplier co gorsza inne duperele rozbiło mi na dwie paczki jedna wyszła według śledzenia 5 maja a do dzisiaj lokalizacja Chiny GUANGZHOU druga 04 maja bez śledzenia doszła do mnie 15 maja. Co o tym sądzicie zacząć się martwić czy czekać i czekać Może ktoś zamawiał ostatnio wybraną prze zemnie latarkę jeżeli tak ile czekaliście Pozdrawiam
UF C2 HA-III (XM-LT6 2.8A) ------ UF 502B
Ja ostatnio też dosyć długo czekałem na moją C2 HA-III wczoraj wyszła a już zaczynałem się martwić co do tej z trackingiem co wyszła sprawdzałeś w śledzeniu poczty polskiej? może gdzieś w PL na celnym utknęła?
średnio paczki idą ok 16 dni to jeszcze masz 4 dni
średnio paczki idą ok 16 dni to jeszcze masz 4 dni
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Wielkie Dzięki XiJaro nie pomyślałem żeby sprawdzić w Poczcie Polskiej po sprawdzeniu znalazła się dzisiaj w nocy w Zabrzu jest szansa że dojdzie dzisiaj popołudniu lub jutro. Na celnym w Warszawie była 16 maja
Mam jeszcze takie pytanko ile jest sensu czekać na zamówienie latarki przy prawie miesięcznym oczekiwaniu ze statusem Waiting for Supplier. Nie wiem czy zerwać zamówienie i zamówić jeszcze raz tą sama latarkę bądź inną lub czekać dalej.
Mam jeszcze takie pytanko ile jest sensu czekać na zamówienie latarki przy prawie miesięcznym oczekiwaniu ze statusem Waiting for Supplier. Nie wiem czy zerwać zamówienie i zamówić jeszcze raz tą sama latarkę bądź inną lub czekać dalej.
Hehe mam nadzieję że w Zabrzu na poczcie bo ogólnie Zabrze to zły znak z reguły trafia tam gdy mają naliczyć vat/cło.
Co do czekania miesiąc to w sumie jeszcze nie tak długo zaczekaj jeszcze trochę
Co do czekania miesiąc to w sumie jeszcze nie tak długo zaczekaj jeszcze trochę
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Oj spoko cła nie naliczyli odebrałem przesyłkę dzisiaj. W Zabrzu była na sortowni ja jestem z Mysłowic. Chińczyk był tak miły że z paczki 22 dolarki zrobił 9 Wiem że może to zły dział ale w sumie zapytam. Przyszła mi ładowarka http://www.dealextreme.com/p/ultrafire- ... arger-1251 i całkiem zapomniałem przejściówki do wtyczki od prądu idzie taką kupić w dealextreme jak coś podrzućcie może linka chyba że macie jakieś dobre źródło w Polsce. Z góry dziękuję za pomoc. A nie zdecydowanym jednak polecam sklep dealextreme może długo sie czeka ale jest nieźle zamówienie niepełne rozbili mi na 3 paczki jak tylko mieli towar a przesyłka i tak za darmo u nas nie do pomyślenia raczej a to przecież cały świat od nas jest
A taka przejściówka taka dobra będzie http://www.dealextreme.com/p/flat-to-ro ... ertor-3529
Witam
Pozdrawiam
Tak, choć może Ci się ładowarka zepsuć od leżenia, zanim to przyjdzie z DX, popytaj w elektronicznych i AGD, często też taki patent mają zasilacze do komórek.diodes pisze:A taka przejściówka taka dobra będzie http://www.dealextreme.com/p/flat-to-ro ... ertor-3529
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.