Szukam Latarki;)))
Szukam Latarki;)))
Witam wszystkich bardzo serdecznie;)))
Jestem nowy na tym forum, mam na imię Tomek i pochodzę z Zielonej Góry to tyle o mnie;))))
a teraz do rzeczy;)))
potrzebuję kupić latarkę o dużej mocy, dobrym wykonaniu i przystępnej cenie, latarka musi posiadać kilka poziomów mocy światła, dodam że nie znam się na latarkach bo moje hobby aparaty fotograficzne i jak ktoś by potrzebował pomocy w tym zakresie to chętnie pomogę;)))
zastanawiałem się nad latarką fenix PD31 ale nie wiem czy jest warta tej ceny bo w internecie znalazłem wiele latarek większej mocy i dalej świecące za mniejszą kasę i nie wiem co kupić;(((
Bardzo bym był wdzięczny za pomoc w wyborze latarki ))
Jestem nowy na tym forum, mam na imię Tomek i pochodzę z Zielonej Góry to tyle o mnie;))))
a teraz do rzeczy;)))
potrzebuję kupić latarkę o dużej mocy, dobrym wykonaniu i przystępnej cenie, latarka musi posiadać kilka poziomów mocy światła, dodam że nie znam się na latarkach bo moje hobby aparaty fotograficzne i jak ktoś by potrzebował pomocy w tym zakresie to chętnie pomogę;)))
zastanawiałem się nad latarką fenix PD31 ale nie wiem czy jest warta tej ceny bo w internecie znalazłem wiele latarek większej mocy i dalej świecące za mniejszą kasę i nie wiem co kupić;(((
Bardzo bym był wdzięczny za pomoc w wyborze latarki ))
cena do około 300zł,
cel do wszystkiego;))) wychodzenie z psem, wakacje, naprawa fury w razie wu, chodzenie po jaskiniach i grotach, i wszystkie inne rzeczy które przyjdą mi do głowy;)))
czas pracy oczywiście jak najdłuższy )
fajnie jak by była możliwość regulacji promienia światła
zasilanie najlepiej na akumulatorki AA lub AAA
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:07 ]
znalazłem na przykład taką;
Latarka iTPLight A6 Polestar MC-E 700lm
według danych to bardzo interesująca jest dużo mocniejsza od fenix PD31
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:13 ]
Latarka Fenix TK35 XM-L 820lm ta też jest ciekawa trochę więcej kaski bo 400zł ale może jest tego warta??????
cel do wszystkiego;))) wychodzenie z psem, wakacje, naprawa fury w razie wu, chodzenie po jaskiniach i grotach, i wszystkie inne rzeczy które przyjdą mi do głowy;)))
czas pracy oczywiście jak najdłuższy )
fajnie jak by była możliwość regulacji promienia światła
zasilanie najlepiej na akumulatorki AA lub AAA
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:07 ]
znalazłem na przykład taką;
Latarka iTPLight A6 Polestar MC-E 700lm
według danych to bardzo interesująca jest dużo mocniejsza od fenix PD31
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:13 ]
Latarka Fenix TK35 XM-L 820lm ta też jest ciekawa trochę więcej kaski bo 400zł ale może jest tego warta??????
Jakie maksymalne wymiary?
Może być zakup za granicą, czy tylko w kraju?
Może Predator , Sunwayled T20C /M20A , lub Fenix LD40
O TK35 był już wątek, całkiem fajna lampka
Może być zakup za granicą, czy tylko w kraju?
Może Predator , Sunwayled T20C /M20A , lub Fenix LD40
O TK35 był już wątek, całkiem fajna lampka
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
A może Zeberka H51 - jedna z najmocniejszych lampek na 1xAA, wygodne sterowanie trybami - przycisk pod kciukiem i może być używana jako czołówka
Dostępna także w wersji floodowej i z diodą neutralną
Lub SC60 - mocniejsza i większa, ale też powinna spokojnie wejść do kieszeni
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:37 ]
ITP A6 jest mocniejsza, ale to raczej nie jest latarka kieszonkowa
Dostępna także w wersji floodowej i z diodą neutralną
Lub SC60 - mocniejsza i większa, ale też powinna spokojnie wejść do kieszeni
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:37 ]
ITP A6 jest mocniejsza, ale to raczej nie jest latarka kieszonkowa
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Luigi to już bardziej pasuje mi Sunwayman T20C Cree XM-L T6 którą podałeś wcześniej bo te dwie ostatnie to trochę słabe wydają mi się )
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:44 ]
a z tą ITP A6 masz rację nie zwróciłem uwagi na wymiary trochę duża ))
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:47 ]
Sunwayman T20C Cree XM-L T6 wydaje mi się lepsza od Fenix PD31 co o tym sądzicie???
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:44 ]
a z tą ITP A6 masz rację nie zwróciłem uwagi na wymiary trochę duża ))
[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 20:47 ]
Sunwayman T20C Cree XM-L T6 wydaje mi się lepsza od Fenix PD31 co o tym sądzicie???
Na pewno jest mocniejszy i ma lepszą diodę.
Chcesz mieć większy zasięg, czy więcej światła na boki?
Chcesz mieć większy zasięg, czy więcej światła na boki?
Do T20C powinien pasować taki dyfuzor