Fenix TK35 czy ta latareczka jet warta swojej ceny?
Anusiak1, mógłbyć pokrótce opisać lub podlinkować, jak mniej więcej wyglądają zakupy z hkequipment.net, szczególnie chodzi mi o płatności - czy kartą kredytową, PayPalem itd. ?Anusiak1 pisze:Witam
Więc po odebraniu dzisiejszej przesyłki z hkequipment.net stwierdzam iż Fenix TK35 jest wart swojej ceny
TDK, mnie ominą podatek więc jestem zadowolony. Cały zestaw czyli: TK35 + Ultrafire WF-139 + 2xUltrafire 18650 Protected 3000mAh wyszło mnie 333pln.
Latarka doleciała do Ciebie z HongKongu w 5 dni? Strasznie szybko... spodziewałem się ok 2 tygodni...
Pytam, bo po porównaniu zakupów z PL i Chin, oszczędzamy ok 170zł kupując TK35, WF139 i 2x18650... Dlatego biję się z myślami czy płacić drożej w Polsce, czy zamawiać przez neta.
W ogóle otrzymujemy jakąś gwarancję zamawiając z hkequipment.net?
PS. Nie masz efektu "donuta" w swojej TK35?
Dziękuję i pozdrawiam,
Burner
Witka
Burner, Więc po kliknięciu "BUY" na wybranym produkcie otwiera Ci się taka stronka Tam klikasz na "Check out with PayPal" wtedy przekieruje Cię na stronę twojego konta na PayPal po czym pozostaje Ci tylko zalogować się i zapłacić. Dobrze by było jakbyś w info do sprzedawcy napisał aby oznakowali paczkę poniżej 30$ wiadomo dlaczego.
A możesz też kupić sobie od nich przez eBay.
Co do tych 5 dni to bywało szybciej
Efekt "donuta" - a co to takiego
pozdrawiam
Burner, Więc po kliknięciu "BUY" na wybranym produkcie otwiera Ci się taka stronka Tam klikasz na "Check out with PayPal" wtedy przekieruje Cię na stronę twojego konta na PayPal po czym pozostaje Ci tylko zalogować się i zapłacić. Dobrze by było jakbyś w info do sprzedawcy napisał aby oznakowali paczkę poniżej 30$ wiadomo dlaczego.
A możesz też kupić sobie od nich przez eBay.
Co do tych 5 dni to bywało szybciej
Efekt "donuta" - a co to takiego
pozdrawiam
Oczywiście, że jest efekt "donuta", ale mało widoczny
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Odkopię temat bo nie ma sensu tworzyć nowego.
Jak Panowie wygląda kwestia chłodzenia diody ?
Dioda ma pod sobą body czy jest jakaś piguła - aluminium czy mosiądz?
Pozdrawiam.
Jak Panowie wygląda kwestia chłodzenia diody ?
Dioda ma pod sobą body czy jest jakaś piguła - aluminium czy mosiądz?
Pozdrawiam.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Ten wątek może coś wyjaśnić:
http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... to-XM-L-U2
http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... to-XM-L-U2