XM-L i oryginalny ref od Maga D
XM-L i oryginalny ref od Maga D
Witam
Czy próbował ktoś takiej kombinacji XM-L i oryginalny ref od Maga D. Jak to się spisuje w praktyce - bardziej thrower czy raczej szeroko będzie ? Czy tak jak z P7 mamy pięknego "pączka" w środku ?
Pozdrawiam
Czy próbował ktoś takiej kombinacji XM-L i oryginalny ref od Maga D. Jak to się spisuje w praktyce - bardziej thrower czy raczej szeroko będzie ? Czy tak jak z P7 mamy pięknego "pączka" w środku ?
Pozdrawiam
Witaj.
"Pączek"-donut, spowodowany jest przerwami między 4 chipami w P7.
XM-L to jedna struktura, więc dziury nie będzie. No chyba, że za głęboko osadzisz diodę.
Co do tego jak się sprawdza to jeszcze nie wiem
Czekam na swoją XM-L oraz Maga.
Midi co nie co pewnie wie, bo przerabiał maga na XM-L z tym, że z innym refem.
Może z ciekawości testował zwykły ref?
Pozdrawiam
DNF
"Pączek"-donut, spowodowany jest przerwami między 4 chipami w P7.
XM-L to jedna struktura, więc dziury nie będzie. No chyba, że za głęboko osadzisz diodę.
Co do tego jak się sprawdza to jeszcze nie wiem
Czekam na swoją XM-L oraz Maga.
Midi co nie co pewnie wie, bo przerabiał maga na XM-L z tym, że z innym refem.
Może z ciekawości testował zwykły ref?
Pozdrawiam
DNF
Hej, oryginalny ref skupia bardzo dobrze jednak spora część światła ucieka do tyłu z racji że ref jest z plastiku i w efekcie tracimy sporo na jasności. Użycie refa od Tiablo A9 jest lepszym rozwiązaniem i według mnie bardziej użytecznym, mamy dobre skupienie i dość dobrze doświetlone boki, jednak taka konfiguracja wymaga sporej ingerencji w Maga.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- Power2Nite
Ref możesz kupić TUTAJ niecałe 7$ teraz kosztuje
Wymiary mam na drugim kompie, chyba że midi wcześniej się odezwie.
Pozdrawiam
DNF
Wymiary mam na drugim kompie, chyba że midi wcześniej się odezwie.
Pozdrawiam
DNF