Witam poszukuję latarki typu thrower w kwocie do 40-45 USD lub równowartości w polskich PLN
chciałbym aby latarka nie miała więcej niż 2-3 tryby bo wszystkie inne po za hi-mid/low są mi zbędne
zasilanie 18650/CR123A
na chwile obecną wytypowałem jeden model jak w temacie : http://www.dealextreme.com/p/aurora-wf- ... 6v-9v-8537
ale może ktoś zna się lepiej w tym temacie i zaproponuję inną
Aurora WF-600 HA-III - czy warto kupić?
Aurora WF-600 HA-III - czy warto kupić?
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Witaj!
Ostatnio nabyłem takie coś UniqueFire M9 CREE XM-L 3-Mode tylko bym sterownik zmienił bo LO jest za bardzo lo jak dla mnie. A świeci troszkę mocniej i szerzej od UniqueFire UF-1500 Cree SST-50 5-Mode 1250-Lumen . Ma miedzianą pigułę, po "zapastowaniu" w HI moment robi się ciepła.
Jak kiedyś będę miał czas i kasę to pomęczę GREGA o jakiś fajny sterownik do niej.
Albo SacredFire NF-009 Cree Q2 tylko ja a właściwie grigori00 wsadzał tam Q5 od Edim'a i też piknie i długo z jednym trybem świeci.
Ostatnio nabyłem takie coś UniqueFire M9 CREE XM-L 3-Mode tylko bym sterownik zmienił bo LO jest za bardzo lo jak dla mnie. A świeci troszkę mocniej i szerzej od UniqueFire UF-1500 Cree SST-50 5-Mode 1250-Lumen . Ma miedzianą pigułę, po "zapastowaniu" w HI moment robi się ciepła.
Jak kiedyś będę miał czas i kasę to pomęczę GREGA o jakiś fajny sterownik do niej.
Albo SacredFire NF-009 Cree Q2 tylko ja a właściwie grigori00 wsadzał tam Q5 od Edim'a i też piknie i długo z jednym trybem świeci.
Jak thrower to cos w rodzaju MRV lub V-65C. Tą pierwszą dostaniesz na www.lightake.com a drugą na www.dealextreme.com
Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
Pozdrawiam
DNF
Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
Pozdrawiam
DNF