Witajcie ,witajcie
wczoraj dostałem paczkę z Dx po prawie 2 miesiącach czekania. Paczuszka była bez order tracking a ostatnia wiadomośc od nich ,że wysłali 25 stycznia,więc dłuuuugo leciała.
Mam pytanie do doświadczonych: czy można coś zrobic żeby następna którą zamówię była z order tracking ,oczywiście myślę tylko o przesyłce darmowej.
drugie pytanie ,od czego zależy nadawanie owego order tracking ,co o tym decyduje,tylko oni ,czy ja tez moge jakąs opcje wybrać?
Witam!
Zamówiłem w sierpniu, zeszłego roku latarkę, która niestety nie dotarła. Wysłaliście za moją prośbą drugą, która jest już u mnie w domu. Niestety zaszła pomyłka, ponieważ kilka dni temu otrzymałem mail, że latarka została wysłana 3 raz...
Co robić?
-> mantech: uhu, no to robisz mi Pan nadzieje. Pierwszą część zamówienia ponoć wysłali mi 24go stycznia (drugą 19go lutego bo czeguś-tam nie mieli na składzie), ale do dzisiaj nic od nich nie dotarło. No chyba, że już po Polsce krąży i od wa-wy ku północy zmierza...
-> Timmy: no bez przesady;) tamte ludziki angielski znają...
@Takron
Dla pocieszenia mój nr tarckingu(widnieje w polskim) RT085797194HK (Wylot z HK 13.03)
Weźcie mi powiedzcie, dlaczemu PP nie może pracować tak jak inne firmy spedycyjne(sortownie i transport pracuje w nocy), gdyby nie to to już dzisiaj miał bym swoją paczkę, na którą czekam ponad miesiąc.
-> studzin: ja dla swoich (paczek) mogę jedynie mieć nadzieje, że dotrą (bo bez trackingu).
Poczta? w nocy? a niby kiedy by mieli czas się wyspać, żeby z wigorem za dnia strajki robić?? ...