DealExtreme - zakupy
Logujesz się na PayPal.
Moje konto >>>> Dodaj środki
Opcja A - Dodaj środki (w kilka dni) - trwa to około 3 dni, zależy od banku z którego robisz przelew.
Dostajesz dane banku, konta i identyfikator przelewu, np :
Wybierasz bank z listy. Podajesz kwotę. Akceptujesz regulamin.
Potem strona przekierowuje cie do twojego banku gdzie robisz przelew na podane dane.
Moje konto >>>> Dodaj środki
Opcja A - Dodaj środki (w kilka dni) - trwa to około 3 dni, zależy od banku z którego robisz przelew.
Dostajesz dane banku, konta i identyfikator przelewu, np :
Opcja B - Doładuj konto (błyskawicznie)Nazwa beneficjenta BofA re: PAYPAL PTE LTD
Nazwa banku Danske Bank A/S S.A. Oddzial w Polsce, Warszawa
Numer rachunku jakiś tam numer konta
Identyfikator przelewu jakiś tam numer
Wybierasz bank z listy. Podajesz kwotę. Akceptujesz regulamin.
Potem strona przekierowuje cie do twojego banku gdzie robisz przelew na podane dane.
UWAGA: Ze względów bezpieczeństwa doładować możesz jedynie WŁASNE konto PayPal i tylko z WŁASNEGO rachunku bankowego. Jeśli imię i nazwisko, na które otwarto rachunek bankowy, są niezgodne z imieniem i nazwiskiem posiadacza konta PayPal, błyskawiczne doładowanie konta PayPal nie powiedzie się. Pieniądze (kwota doładowania) zostaną zwrócone w ciągu 6 dni roboczych na rachunek bankowy, z którego zlecono przelew. O ewentualnym zwrocie powiadomimy Cię w wiadomości e-mail.
Wielkie dzięki za szybką odpowiedz.
Już wiem gdzie robiłem błąd, poprostu brałem błyskawiczną opcję wpłaty i nei było tam mojego banku, wziąłem zwykłą i poprostu normalnie zrobiłem wpłatę na konto paypal.
Wielkie dzięki tOmki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam Dereelight CL1H V4 MC-E prawie nówkę na gwarancji.
Już wiem gdzie robiłem błąd, poprostu brałem błyskawiczną opcję wpłaty i nei było tam mojego banku, wziąłem zwykłą i poprostu normalnie zrobiłem wpłatę na konto paypal.
Wielkie dzięki tOmki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam Dereelight CL1H V4 MC-E prawie nówkę na gwarancji.
-
-
Veldrinn, masz rację, cieszy bardzo Zamówiłem u nich ładowarkę, akumulatory, uchwyt rowerowy, 1 pudełko na aku [przysłali 2], ale latarkę zamówiłem na KD i nadal na nią czekam, więc nie mogę wykorzystać tego co dostałem, no poza tym, że zdążyłem już naładować ogniste. Jak mówię ludziom, że zamówiłem paczkę z Chin to są zdziwieni
Witam wszystkich
4 marca zamowilem ta konsolke http://www.dealextreme.com/p/dingoo-a-3 ... i-sd-20217
Jest to moj pierwszy zakup i mam pare pytan.
1. Jak sprawdzic czy produkt jest in stock?
2. Takiej kwoty zamowienie jest wysylane tym trackiem?
3. Kiedy moze sie zmienić status z order received na kolejny?
Pozdrawiam
4 marca zamowilem ta konsolke http://www.dealextreme.com/p/dingoo-a-3 ... i-sd-20217
Jest to moj pierwszy zakup i mam pare pytan.
1. Jak sprawdzic czy produkt jest in stock?
2. Takiej kwoty zamowienie jest wysylane tym trackiem?
3. Kiedy moze sie zmienić status z order received na kolejny?
Pozdrawiam
1. z tego, co mi wiadomo, to tylko status na stronie produktu, ewentualnie po zamówieniu masz stan postępu w realizacji w "my account" - a bywa z tym róóóóóżnie
2. tracking jest za darmo bodajże powyżej 20$
3. poczekaj, poszukam swojej kryształowej kuli (zapodziała mi się gdzieś po ostatnim wróżeniu) i napiszę Ci, jak sprawdzę
bo z DX to nigdy nie wiadomo, po prostu trzeba byc cierpliwym i ewentualnie bardzo spokojnym, jakby już coś nieciekawego wynikło ale do tej pory jeszcze się nie zawiodłem.
2. tracking jest za darmo bodajże powyżej 20$
3. poczekaj, poszukam swojej kryształowej kuli (zapodziała mi się gdzieś po ostatnim wróżeniu) i napiszę Ci, jak sprawdzę
bo z DX to nigdy nie wiadomo, po prostu trzeba byc cierpliwym i ewentualnie bardzo spokojnym, jakby już coś nieciekawego wynikło ale do tej pory jeszcze się nie zawiodłem.
Proszę o przetłumaczenie. Nie chcę ich oszukiwać, zresztą ta latarka nie jest mi potrzebna. Może zaproponują jakiś rabat
Witam!
Zamówiłem w sierpniu, zeszłego roku latarkę, która niestety nie dotarła. Wysłaliście za moją prośbą drugą, która jest już u mnie w domu. Niestety zaszła pomyłka, ponieważ kilka dni temu otrzymałem mail, że latarka została wysłana 3 raz...
Co robić?