Co sobie ostatnio kupiliście?
A więc po 15 dniach przyszła przesyłka z Hongkongu.
Pierwsze wrażenia porażające, nigdy bym nie sądził, że taki malutki Nitecore EX11 może wykrzesać z siebie aż tyle światła, niesamowite. Jedyna wada obu latareczek to to, że się piekielnie szybko nagrzewają, zauważyłem, że Nitecore już po 10 sekundach od włączenia w trybie max jest gorący co za tym idzie widać, że odprowadzanie ciepła jest bardzo dobre.
Pierwsze wrażenia porażające, nigdy bym nie sądził, że taki malutki Nitecore EX11 może wykrzesać z siebie aż tyle światła, niesamowite. Jedyna wada obu latareczek to to, że się piekielnie szybko nagrzewają, zauważyłem, że Nitecore już po 10 sekundach od włączenia w trybie max jest gorący co za tym idzie widać, że odprowadzanie ciepła jest bardzo dobre.
- Załączniki
-
- nitecore2.jpg (33.95 KiB) Przejrzano 772 razy
-
- nitecore1.jpg (77.78 KiB) Przejrzano 772 razy
Pod koniec stycznia nabyłem w ramach wspólnego zakupu z Pikomem 5 ogniw AW RCR123.
Pikom dziękuje za wspólny zakup, bardzo mi się przydają teraz.
Kolejny zakup ładowarka WF188 z milhunta, szybko, sprawnie i jestem usatsfakcjonowany.
[ Dodano: 5 Luty 2011, 15:08 ]
Dziś zakupiłem w Castoramie szpadel Fiskars za 49zł. Początkowo szukałem jednoczęściowej saperki Fiskars ale nigdzie w gdańsku jej nie mogłem znaleźć więc zakupiony szpadel od razu po powrocie do domu przeciąłem celem skrócenia do rozmiarów saperki, zabieg zakończył się sukcesem, pacjent przeżył.
Pikom dziękuje za wspólny zakup, bardzo mi się przydają teraz.
Kolejny zakup ładowarka WF188 z milhunta, szybko, sprawnie i jestem usatsfakcjonowany.
[ Dodano: 5 Luty 2011, 15:08 ]
Dziś zakupiłem w Castoramie szpadel Fiskars za 49zł. Początkowo szukałem jednoczęściowej saperki Fiskars ale nigdzie w gdańsku jej nie mogłem znaleźć więc zakupiony szpadel od razu po powrocie do domu przeciąłem celem skrócenia do rozmiarów saperki, zabieg zakończył się sukcesem, pacjent przeżył.
- Załączniki
-
- ładowarka, ogniwa AW.jpg (19.11 KiB) Przejrzano 641 razy
-
- szpadel fiskars.jpg (16.81 KiB) Przejrzano 640 razy
Ostatnio zmieniony sobota 05 lut 2011, 15:35 przez oskar, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
A do mnie po miesiącu od zamówienia, dotarły:
Tank + Driverek , będzie mod TK-703 na tryby
Dyfuzor Jak widać nie to co DX oferuje, a to co dostają użytkownicy...
Oraz smar , będzie konserwacja latarek
Pozdrawiam
A do mnie po miesiącu od zamówienia, dotarły:
Tank + Driverek , będzie mod TK-703 na tryby
Dyfuzor Jak widać nie to co DX oferuje, a to co dostają użytkownicy...
Oraz smar , będzie konserwacja latarek
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
-
-
- Calineczka
- Kontakt: