Konto na "www.swiatelka.pl " zablokowane
Przy pierwszej próbie logowania wyświetliło mi się ze mam zablokowane konto w związku ze zbyt dużą liczbą błędnych logowań, przy drugiej próbie poszło dobrze.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
- Calineczka
- Kontakt:
Jeśli jestem zalogowany i dostanę meila to problemu niema. Dzisiaj byłem wylogowany.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Po pierwsze - jeśli się nie wylogowywałeś to przy jakiej próbie logowania dostajesz komunikat "błąd" - zabezpieczenie działa także w ten sposób, że kilka prób zalogowania na to samo konto (a już jesteś podobno zalogowany...) może powodować wywalenie osobnika multilogującego? Po drugie gdzie (na jakiej stronie) logujesz się - na głównej logowanie powinno być zablokowane? Po trzecie kiedy to robiłeś?
Koledzy, jak mamy rozwiązać problem to potrzebne są konkretne informacje...
Koledzy, jak mamy rozwiązać problem to potrzebne są konkretne informacje...
Pozdr.
Pikom
Pikom
Już piszę co i jak: siedzę w pracy, próbuję się logować poprzez link ze strony głównej zaloguj i dostaję taki komunikat jak wcześniej pisałem. Drugi komputer (w domu) obsługuję poprzez pulpit zdalny. Na komputerze w domu jestem wylogowany.
Nie mam tego problemu gdy chcę się zalogować na komputerze w domu.
Zapomniałem dodać że rozjeżdża mi się styl (na obu komputerach)
OK. Logowanie już działa - napisałem to z komputera w pracy.
Nie mam tego problemu gdy chcę się zalogować na komputerze w domu.
Zapomniałem dodać że rozjeżdża mi się styl (na obu komputerach)
OK. Logowanie już działa - napisałem to z komputera w pracy.
OK, dzięki za info.
Teraz tak - troszkę kombinuję, więc czasem style mogą się rozjechać dla osób niezalogowanych. Ale postaram sie to poprawić. Na forum Przema całe stadko tęgich głów usiłuje rozwiązać problem z tymi botami więc prędzej czy później uda się je skutecznie zablokować. Do tego czasu logowanie ze strony głównej będzie raczej wyłączone. Natomiast to z linku "zaloguj" powinno działać - w razie czego dajcie znać co nie działa, ale własnie z dodatkowymi szczegółami, choćby z jakiej strony się logujecie, jaka przeglądarka itp. Z góry dzięki
Teraz tak - troszkę kombinuję, więc czasem style mogą się rozjechać dla osób niezalogowanych. Ale postaram sie to poprawić. Na forum Przema całe stadko tęgich głów usiłuje rozwiązać problem z tymi botami więc prędzej czy później uda się je skutecznie zablokować. Do tego czasu logowanie ze strony głównej będzie raczej wyłączone. Natomiast to z linku "zaloguj" powinno działać - w razie czego dajcie znać co nie działa, ale własnie z dodatkowymi szczegółami, choćby z jakiej strony się logujecie, jaka przeglądarka itp. Z góry dzięki
Pozdr.
Pikom
Pikom
Dzisiaj to już drugie forum co wprowadza zmiany. Dziś na forum-nuras wprowadzono Nazwę użytkownika (do logowania), która jest różna od nazwy użytkownika wyświetlanej na forum. Ma to za zadanie utrudnić pracę boot'om, które starają się zalogować na wybranych userów w celu zalogowania się na cudze konto.
- Calineczka
- Kontakt: