DealExtreme - zakupy
-
SiemecZka *:
Czy podacie mi link na DX o reklamacje?
Zamówiłem kilka gadżetów, wszystkie dobrze działają, tylko zegarek(marny bo marny) ale wskazówki ma nie równe(przy godzinie 12, wskazówka godziny jest oddalona od wskazowki minutnika o jakies 2 minuty, pozniej jest to coraz gorzej) coś nie tak jest.
Podacie?
Pozdrawiam
Czy podacie mi link na DX o reklamacje?
Zamówiłem kilka gadżetów, wszystkie dobrze działają, tylko zegarek(marny bo marny) ale wskazówki ma nie równe(przy godzinie 12, wskazówka godziny jest oddalona od wskazowki minutnika o jakies 2 minuty, pozniej jest to coraz gorzej) coś nie tak jest.
Podacie?
Pozdrawiam
pozostali na świecie ludzie myślący
akord3on: Request RMA
-
Mam problem ze zrozumieniem tego:
Dear Adam,
the store credit $2 was processed for you in our system.
If you want to use your store credits, please follow the steps below:
1) You make an order on our website and fulfill the payment.
2) You contact us and tell us the new order ID and the old order ID where your store credits were coming. Meanwhile you may tell us which items that you would like us to add to the new order.
3) We will add the items for free and arrange the shipment for you.
And if necessary we can also refund you the amount of your credits in the new order.
You may contact us if you have any further questions.
regards
peter.
Czyli to zamówienie muszę zrobić niepełne a potem poprosić ich o dodanie jakiegoś przedmiotu który zostanie dodany w niższej cenie?
Dear Adam,
the store credit $2 was processed for you in our system.
If you want to use your store credits, please follow the steps below:
1) You make an order on our website and fulfill the payment.
2) You contact us and tell us the new order ID and the old order ID where your store credits were coming. Meanwhile you may tell us which items that you would like us to add to the new order.
3) We will add the items for free and arrange the shipment for you.
And if necessary we can also refund you the amount of your credits in the new order.
You may contact us if you have any further questions.
regards
peter.
Czyli to zamówienie muszę zrobić niepełne a potem poprosić ich o dodanie jakiegoś przedmiotu który zostanie dodany w niższej cenie?
Dostałeś kredyt w wysokości 2 dolary. Aby z niego skorzystać zrób tak:
1. Złóż nowe zamówienie i zapłać za nie (pewnie wystarczy coś bardzo taniego...)
2. Wyslij im powiadomienie, podając numer nowego zamowienia które własnie złożyłeś i do którego chcesz coś dołożyc za te dwa dolary. Podaj także stary numer zamówienia za ktore został ci ten kredyt przydzielony. Do tego wskaż, jaki towar ze sklepu chciałbyś za te dwa dolary zamowić.
3. Oni dołożą go do tego nowego zamowienia za darmo i wyślą łącznie.
Istnieje także mozliwość, że zamiast dokładać nowy towar do tego zamówienia poprosisz by "zwrócili" Ci z kwoty właśnie zapłaconej (z tego nowego zamówienia, jeszcze nie wysłanego) owe 2 dolary - wyslą wtedy całe nowe zamówienie ale na PP wróci 2USD....
Peter Cię pozdrawia
1. Złóż nowe zamówienie i zapłać za nie (pewnie wystarczy coś bardzo taniego...)
2. Wyslij im powiadomienie, podając numer nowego zamowienia które własnie złożyłeś i do którego chcesz coś dołożyc za te dwa dolary. Podaj także stary numer zamówienia za ktore został ci ten kredyt przydzielony. Do tego wskaż, jaki towar ze sklepu chciałbyś za te dwa dolary zamowić.
3. Oni dołożą go do tego nowego zamowienia za darmo i wyślą łącznie.
Istnieje także mozliwość, że zamiast dokładać nowy towar do tego zamówienia poprosisz by "zwrócili" Ci z kwoty właśnie zapłaconej (z tego nowego zamówienia, jeszcze nie wysłanego) owe 2 dolary - wyslą wtedy całe nowe zamówienie ale na PP wróci 2USD....
Peter Cię pozdrawia
Pozdr.
Pikom
Pikom
A oto potwierdzenie teorii Eisteina
Poczta Hongkong
Destination - Poland
The item (RT074935632HK) left Hong Kong for its destination on 20-Jan-2011
Poczta Polska
Dane przesyłki
Typ przesyłki RPR - List polecony priorytetowy
Kraj przeznaczenia PL
Kraj nadania HK
świadczenia:
pozycje opisu:
Zdarzenia przesyłkiLiczba pozycji: 2
Data zdarzenia Jednostka pocztowa Zdarzenie Szczegóły
2011-01-19 11:16 WER Warszawa Wejście na polski obszar celny
2011-01-20 15:24 Doręczenie
Dla mnie rewelacja: przesyłka była w Polsce zanim została wysłana a doręczona w dniu wysłania.
Poczta Hongkong
Destination - Poland
The item (RT074935632HK) left Hong Kong for its destination on 20-Jan-2011
Poczta Polska
Dane przesyłki
Typ przesyłki RPR - List polecony priorytetowy
Kraj przeznaczenia PL
Kraj nadania HK
świadczenia:
pozycje opisu:
Zdarzenia przesyłkiLiczba pozycji: 2
Data zdarzenia Jednostka pocztowa Zdarzenie Szczegóły
2011-01-19 11:16 WER Warszawa Wejście na polski obszar celny
2011-01-20 15:24 Doręczenie
Dla mnie rewelacja: przesyłka była w Polsce zanim została wysłana a doręczona w dniu wysłania.