Witam Was.Chciałbym kupić sobie latarkę z Fenixa a dokładnie model TK 15.Posiadam inny model tej firmy LD 20 205 lumenów i jestem z niej bardzo zadowolony.Powiedzcie mi czy Tk 15 trzeba poprawiać po zakupie(da się ją udoskonalić)pytam ponieważ czytając posty na innych forach spece w tej dziedzinie piszą na temat różnych modeli np.Ultra Fire że mozna je podrasować.I 2 pytanie gdzie najtaniej można kupić TK 15,oraz ładowarkę do niej na ogniwa 18650 no i te właśnie akumulatory(18650).Dzięki i jeśli temat nie w tym dziale to proszę o przeniesienie.
Witam
Fenixów raczej poprawiać nie potrzeba...
Akumulatorki 18650 dość dobre dostaniesz w sklepiku u forumowego kolegi. Mam i nie mogę im nic zarzucić.
Szukaj "WOW"
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Pyra pisze:Witam
Fenixów raczej poprawiać nie potrzeba...
Akumulatorki 18650 dość dobre dostaniesz w sklepiku u forumowego kolegi. Mam i nie mogę im nic zarzucić.
Szukaj "WOW"
Producent i model bardzo OK. Co do samej diody... hmmm... w Quarkach trafiały się zielonkawe odcienie XP-G S2 które mi nie bardzo pasowały. Nie wiem jak jest tu.
Pikom pisze:Producent i model bardzo OK. Co do samej diody... hmmm... w Quarkach trafiały się zielonkawe odcienie XP-G S2 które mi nie bardzo pasowały. Nie wiem jak jest tu.
Pozostaję przy Olight M20 tylko który model?Z diodą R5 czy S2?