Panowie ni cholery niechca mi nic przyslac zadnego sampla od vishay od maxima ani od cree uwzieli sie na mnie
Mam proźbe jak komus lezy w domu w szufladzie jakis sterowniczek do led step up zeby dawal ok 700-800ma i step down ktory da 1,2 moze wiecej to niech mi przesle jak moze
jak komus lezy w domu w szufladzie jakis sterowniczek do led step up zeby dawal ok 700-800ma i step down ktory da 1,2 moze wiecej
taki step up to spory problem- musiałby ssać z AA min kole 2,5A, sam szukałem step down dający 1.2A i z tym tez nie jest różowo- są , ale raczej "drogie" i bez trybów, w tym problem
Miałem problem z zamówieniem sampli u maxima ale wysłali, znowu komunikat był ze nie mogą wysłać w to miejsce ale mimi komunikatu powiodło się, czekam na potwierdzenie że wysłali bo jask anrazie tylko że przyjęli zamówienie
Serkules pisze:...Wymyśl sobie jakąś bardziej oryginalną nazwę swojej "firmy". Załóż na tą nazwę skrzynkę mailową. W okienku, gdzie zaznaczasz zastosowanie, zaznaczałem conajmniej dwa zastosowania, ...
Powodzenia
Wielkie dzieki za rade wkońcu udało mi sie zamówić sampla w CREE
Thank you for requesting a Cree® XLamp® LED sample! Your request has been approved, and will be shipped soon. We will send you another email once your sample has been shipped.
To teraz czekam aż paczuszke wyślą na adres kumpla
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁA
Thank you for requesting evaluation samples from Coilcraft.
We have processed your order for the following:
Qty Part Number
10 DS3316P-153MLB
10 DS3316P-223MLB
10 DS3316P-333MLB
Teraz czas na pozostałe cześci.
Lennin, do jakiej lampki chcesz to wstawic?
Ta cewka ma 13x9,4x5mm, elektrycznie jak najbardziej sie nadaje ...ale ceweczka to bedzie musiala chyba byc nad elementami...
Lennin, zamowiles jak najbardziej dobrze.Ta ceweczka jest proponowana i z pewnoscia bedzie dzialala, tylko pytanie czy sie zmiesci w docelowej latarce?
Z czego chcesz to zasilac, jaki prad chcesz ciagnac...etc etc.Moze da sie znalezc jakas ciut mniejsza ceweczke...?A moze i ta wejdzie, nad elementami.Teraz tez bede robil driverek gdzie cewka z elementami na plytce 16mm sie nie zmiesci-przwidzialem ze bedzie nad elementami.Wazne zeby calosc weszla do latareczki
A do mnie dziś przyszło 9 dławików z coilcrafta, zamawiałem na dwa razy - raz przysłali maila, że będą je mieli po 21 marca, wiec 21 zamówiłem znów i jak się okazało zrealizowali oba zamówienia Za to za diabła nie mogę wydostać scalaka od maxima do lambdy
We have previously received your request for samples and appreciate your interest in our products.
Your order number for this request is ****** and included the following:
Part Requested Qty Requested Description
MAX1795EUA 5 Low Supply Current, Step-Up DC-DC C
MAX1797EUA 5 Low Supply current, Step-Up DC-DC C
MAX1796EUA 5 Low Supply Current, Step-Up DC-DC C
If you have questions about my comments, you may reply to Leslie_Mendoza@maximhq.com
The approved items will be shipped to:
Może sie uda