Taśmy LED gdziej najtaniej i najłatwiej?
Taśmy LED gdziej najtaniej i najłatwiej?
Gdzie najtaniej i bez zbędnych komplikacji kupię taśmy LEDowe białe ciepłe?
Patrzyłem w Maritexie ale może znajdę gdzieś tańsze?
Patrzyłem w Maritexie ale może znajdę gdzieś tańsze?
Może więcej informacji o jaką taśmę chodzi bo jedna drugiej nie równa.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Potrzebuję na takich taśmach zrobić oświetlenie dekoracyjne nad meblami. Szczerze mówiąc nie za bardzo orientuje się w temacie takich taśm.
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
krzycho123 ta cena musi z czegoś wynikać, w Internecie każdy ma szeroki dostęp do produktów praktycznie każdej firmy. Dlatego sklepy Internetowe starają się obniżyć ceny maksymalnie. Produkty za 70 zł, to produkty z całkiem innej półki jeśli chodzi o jakość. Zastanawiam się skąd masz takie złe doświadczenia - Może podać przykład ?
Generalnie te taśmy dzielą się na takie z 300szt diod na 5m lub 600szt . Na stronie sklepu podanej przez Ciebie nie pisze nic na ten temat . Śmiem twierdzić że wszystkie te taśmy pochodzą z jednej fabryki
Widziałem takie same taśmy jak kupowałem na allegro w MediaMarkt za 299zł , to dopiero promocja .
Widziałem takie same taśmy jak kupowałem na allegro w MediaMarkt za 299zł , to dopiero promocja .
elektroda.pl
ver1234,
Czy otrzymałeś zgodę od administracji do reklamy centrum językowego w celach zarobkowych?
Czy zapoznałeś się z regulaminem?
Przypomnę
18. Poza wydzielonymi forami dealerskimi obowiązuje zakaz reklamy na forum. O zasadności użycia reklam/linków do innych stron www oraz ewentualnych podejrzeniach nadużyć decyduje administracja forum. Użytkownik musi liczyć się z faktem, iż nie jest to portal ogłoszeniowy i wszelkie nadużycia będą rygorystycznie karane.
Czy otrzymałeś zgodę od administracji do reklamy centrum językowego w celach zarobkowych?
Czy zapoznałeś się z regulaminem?
Przypomnę
18. Poza wydzielonymi forami dealerskimi obowiązuje zakaz reklamy na forum. O zasadności użycia reklam/linków do innych stron www oraz ewentualnych podejrzeniach nadużyć decyduje administracja forum. Użytkownik musi liczyć się z faktem, iż nie jest to portal ogłoszeniowy i wszelkie nadużycia będą rygorystycznie karane.
- Calineczka
- Kontakt: