Z automatu? Nie przesadzaj.Lobo pisze:Ile się czeka na jakąś reakcję z ich strony?
...
Z tego co czytałem to z automatu powinienem dostać maila o rabacie czy coś, a tu nic
Odpowiadają w 2-4 dni robocze.
Za bardzo mi to nie pomogło, mógł by mi ktoś pomóc co zna dobrze angielski? Z tego co sie domyślam to muszę znowu coś u nich kupił na na podstawie tego przedmiotu potem oddają mi 12$? Nie chcę już nic u nich kupować...TMK pisze:Nie korzystałem z kredytu, jednak tutaj jest instrukcja wraz z obrazkami:bartex pisze: dzieki, ale co mam wpisać w "Order Number to apply this credit against:" ?
http://www.dealextreme.com/forums/Forum ... did.128545
Czyli logiczne jest, że musisz u nich coś kupić żeby te 12 dolarów w ten sposób wydać.bartex pisze:Słuchajcie mam taką sprawe, [...] DX napisał że nie mogą mi przelać tego na PayPal tylko mam u nich w sklepie do wykorzystania 12$ i teraz pytanie na jakiej podstawie to zrealizować? [...]
Możliwe,tylko jak przeciągną do 25.12?-wtedy mija czas na otwarcie roszczenia PP...Biorąc pod uwagę święta do 24.12..TMK pisze:Zgaduję - aby przeciągnąć powyżej 45dni, aby nie było możliwości rozpoczęcia sporu przez PP?Komarek34 pisze: Grają na zwłokę-tylko po co?Bo nie wierzę,żeby Tam takie pacany siedziały....