glorusek pisze:Napisałem w okienku sporu że od ponad miesiąca nie otrzymałem produktu.
Kontaktowałeś się z DX? U mnie odpisywali do dwóch dni, jedna z "zaginionych" paczek dotarła chociaż od DX dostałem zwrot $. Napisałem ponownie do nich, wynegocjowałem upust zamiast odsyłania i jest ok. Przez PP nie rozpoczynałem sporu.
Tak kontaktowałem się i jakaś Jenny informowała mnie żebym poczekał jeszcze, nop i po dlugim oczekiwaniu znowu napisałem to prosiła mnie zebym poczekał jeszcze pare dni, ale nie chce mi sie juz czekac.
Processing Paused due to PayPal Complaint via Tracked Air Mail RT072878521HK
Oznacza, że paczka (pewnie cześć zamówienia) została wysłana z trackingiem ale dalsze przetwarzanie zamówienia (reszta niewysłana w pierwszej paczce??) zostaje wstrzymane z powodu otwarcia sporu na PayPalu. Sprawdź swoja drogą, które z zamówionych przedmiotów mają status shipped a które Pending - w szczegółach zamówienia.
karlosboy pisze:Warto sprawdzać Order # (invoice) bo dzielą zamówienia na paczki
Taa, mi też podzielili zamówienie i jak na złość na wysyłkę czeka latarka. Akusy, ładowarka i clicky poszły. Tak a prosos jakby ktoś potrzebował takich włączników http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15879 to będę miał nadmiar z 10-ciopaka.
Witam
Też już jakiś czas mam taki numer, wchodzę na stronę, ale jest wymagane podanie kodu z obrazków i cały czas mi wywala błędny kod (duże małe litery cyfry..)
pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Pyra pisze:Witam
Też już jakiś czas mam taki numer, wchodzę na stronę, ale jest wymagane podanie kodu z obrazków i cały czas mi wywala błędny kod (duże małe litery cyfry..)
pozdrawiam
Witam w klubie Mam nadzieję, że najpierw dojdzie zanim coś się tam pokaże
U mnie ten tracking CP działa poprawnie, pod warunkiem, że przesyłka jest już zarejestrowana w systemie (po ok. 24h).Ważne: jeżeli robicie copy-wklej to na końcu nr trackingu skasować puste znaki-spacje.
Słuchajcie, a jakie statusy maja Wasze przesyłki przy wysyłce przez China Post z DX?
Np. ja mam posting - mianowanie (czyżby znaczy że dopiero ja przyjęli ?)
Komarek34 pisze:U mnie traking w ChPost nadal nie działa. Od info z Focal minęło już 3 dni....
Pozostaje tylko czekać..
albo i działa... Wpisywałem ze 4 razy nr wraz z kodem i po którymś pokazał status "posting" z dnia 02-12-10. Swoja drogą... pozostałe paczki przez HKP wyleciały dzisiaj i tym samym przegoniły chińską pocztę - zamówienia w odstępie jednodniowym.
Przy okazji, inna paka wylądowała u nas dwa dni temu, a wg naszego monopolisty jeszcze nie istnieje Warszawa zamarzła?
Koniec zakupów na ten rok, dzieci i tak przez poślizgi nie dostaną na mikołaja pierdółek z DX.