Sample
- piXelRider
Dostałem z Linear Tech. 2 drivery do bialych ledów... ale zamawiałem jeszcze do RGB... a w moim profilu na ich stronce twierdzą, że niczego nie zamawiałem - paranoja
UPDATE:
Wysyłają oddzielnymi paczkami - dziś dotarły
UPDATE:
Wysyłają oddzielnymi paczkami - dziś dotarły
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 mar 2008, 13:43 przez piXelRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurier UPS właśnie przywiózł paczkę od Vishay
Białe ledy wraz z drukowaną dokumentacją.
http://www.vishay.com/leds/list/product-81254/
Białe ledy wraz z drukowaną dokumentacją.
http://www.vishay.com/leds/list/product-81254/
- piXelRider
-
... a ja już niedługo "wciągnę" kolejnego sampla od CREE. Sample request wysłałem z drugiej skrzynki mailowej, ale na ten sam adres domowy. Otrzymałem dzisiaj takiego maila:
Z niecierpliwością czekam na przesyłkę.Thank you for requesting a CreeŽ XLampŽ LED sample! Your request has been approved, and will be shipped soon. We will send you another email once your sample has been shipped.
Pierwsze zapotrzebowanie wysłałem na adres mailowy z Wirtualnej Polski, drugi z Onetu.
Hoffer007
Oglądałem Twoje screenshoty i w sumie nie widzę tutaj żadnych błędów.
Na pewno nie warto wysyłać zapotrzebowania co kilka dni. Jeśli w ciągu tygodnia nic nie dostaniesz, to odczekaj ze 3-4 tyg. i dopiero wyślij.
Wymyśl sobie jakąś bardziej oryginalną nazwę swojej "firmy". Załóż na tą nazwę skrzynkę mailową. W okienku, gdzie zaznaczasz zastosowanie, zaznaczałem conajmniej dwa zastosowania, ale myślę, że nie warto tu przeginać. Zaznaczaj nie więcej niż cztery.
Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to pisz na maila:
betateam@wp.pl
Powodzenia
Hoffer007
Oglądałem Twoje screenshoty i w sumie nie widzę tutaj żadnych błędów.
Na pewno nie warto wysyłać zapotrzebowania co kilka dni. Jeśli w ciągu tygodnia nic nie dostaniesz, to odczekaj ze 3-4 tyg. i dopiero wyślij.
Wymyśl sobie jakąś bardziej oryginalną nazwę swojej "firmy". Załóż na tą nazwę skrzynkę mailową. W okienku, gdzie zaznaczasz zastosowanie, zaznaczałem conajmniej dwa zastosowania, ale myślę, że nie warto tu przeginać. Zaznaczaj nie więcej niż cztery.
Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to pisz na maila:
betateam@wp.pl
Powodzenia
-