Petycja w obronie zwierząt w Chinach
Petycja w obronie zwierząt w Chinach
Znalazłem na forum o e-fajkach.
Jedno stwierdzenie-KOSZMAR!
Kupujemy od nich napędzając ich wzrost gospodarczy.
Narzekamy na terminy dostawy i buble.
Nie myślimy o tym,jak traktują ludzi i zwierzęta.
Liczy się tylko cena.
Zobaczcie sami co robią te małe .........cholery
http://www.ptroa.co.il/petition/index.php
Jedno stwierdzenie-KOSZMAR!
Kupujemy od nich napędzając ich wzrost gospodarczy.
Narzekamy na terminy dostawy i buble.
Nie myślimy o tym,jak traktują ludzi i zwierzęta.
Liczy się tylko cena.
Zobaczcie sami co robią te małe .........cholery
http://www.ptroa.co.il/petition/index.php
Pozdrawiam
Uff... Obejrzałem tylko początek i wyłączyłem, nie przepadam za takimi widokami jak pokazane w filmie
Chociaż nie robi to na mnie zbyt dużego wrażenia wróć źle się wyraziłem, wrażenie robi na mnie bardzo duże bo strasznie cierpią te zwierzęta ale nie jest to dla mnie zaskoczeniem bo to co tam jest pokazane dzieje się od dawna i na szeroką skalę.
Od dawna wiem, że w krajach azjatyckich zwierzęta nie są w ogóle traktowane humanitarnie są zabijane masowo i brutalnie i nic z tym nie można zrobić.
Można jedynie podpisać petycję co zawsze robię ale po za tym nic więcej.
Być może dożyjemy czasów kiedy w tej kwestii będzie lepiej
Chociaż nie robi to na mnie zbyt dużego wrażenia wróć źle się wyraziłem, wrażenie robi na mnie bardzo duże bo strasznie cierpią te zwierzęta ale nie jest to dla mnie zaskoczeniem bo to co tam jest pokazane dzieje się od dawna i na szeroką skalę.
Od dawna wiem, że w krajach azjatyckich zwierzęta nie są w ogóle traktowane humanitarnie są zabijane masowo i brutalnie i nic z tym nie można zrobić.
Można jedynie podpisać petycję co zawsze robię ale po za tym nic więcej.
Być może dożyjemy czasów kiedy w tej kwestii będzie lepiej
Utrzymanie zwierzęcia kosztuje, zarówno czasu jak i kasy. W Polsce jest za duże przyzwolenie na posiadanie zwierząt, na trzymanie w koszmarnych warunkach, na niekontrolowany rozród vide koty. Jeszcze jesteśmy daleko "za murzynami". Niestety często z biedy...Komarek34 pisze:Na podłe traktowanie zwierząt jest jeszcze u nas zbyt duże przyzwolenie społeczne. Niestety.
Ostatnio zmieniony piątek 26 lis 2010, 08:39 przez TMK, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam, Tomasz
Nie oglądałem i nie chcę. Parę lat temu w Polsce pokazywali w jakich warunkach konie są wiezione na rzeź do Włoch to byłem w szoku. U nas psy też są głodzone, wyrzucane z okien i wiązane w lesie. Nie jesteśmy wcale lepsi choć uważamy się za szanujących prawa ludzi i zwierząt.
Cały świat bębni o tym że w chinach nie szanuje się praw ludzi i co z tego wynika? NIC. Świat potrzebuje niewolników, taniej siły roboczej więc nie czarujmy się. Czemu USA nie zaproponuje blokady gospodarczej Chin...? He he he, no czemu?
To takie bicie piany, nic nie da dopóki będzie popyt dopóty będzie podaż to proste prawo a dotyczy wszystkiego, mięsa rzadkich gatunków zwierząt pod ochroną, ich futer, kłów słoni, nosorożców itd, smutne ale prawdziwe. Wszystko jest na sprzedaż kwestia czasy aby znaleźć kupca.
Cały świat bębni o tym że w chinach nie szanuje się praw ludzi i co z tego wynika? NIC. Świat potrzebuje niewolników, taniej siły roboczej więc nie czarujmy się. Czemu USA nie zaproponuje blokady gospodarczej Chin...? He he he, no czemu?
To takie bicie piany, nic nie da dopóki będzie popyt dopóty będzie podaż to proste prawo a dotyczy wszystkiego, mięsa rzadkich gatunków zwierząt pod ochroną, ich futer, kłów słoni, nosorożców itd, smutne ale prawdziwe. Wszystko jest na sprzedaż kwestia czasy aby znaleźć kupca.
Często właśnie na targach zamiast ogłuszyć rybę i szybko pozbawić jej głowy, to nie tylko nie potrafią ogłuszyć ale też nie potrafią dokonać dekapitacji bo mają tępy nóż i nie mają siły żeby za pierwszym ciosem przeciąć rdzeń kręgowy.karlosboy pisze:Rysiu_01_92,rozwiń proszę myślczęsto karpie bez ogłuszania szlachtują
Prawdę rzecze ten człowiek-partacze i tyle.Rysiu_01_92 pisze:Często właśnie na targach zamiast ogłuszyć rybę i szybko pozbawić jej głowy, to nie tylko nie potrafią ogłuszyć ale też nie potrafią dokonać dekapitacji bo mają tępy nóż i nie mają siły żeby za pierwszym ciosem przeciąć rdzeń kręgowy.karlosboy pisze:Rysiu_01_92,rozwiń proszę myślczęsto karpie bez ogłuszania szlachtują
A naprawdę bardzo niewiele trza coby rybie cierpienie skrócić...
Pozdrawiam