Co sobie ostatnio kupiliście?
Nie wiem czy to choroba światełkowa czy może jakaś inna ale:
Mam Ultrafire A10B (to już druga wcześniejszą zgubiłem gdzieś po imprezie)
Ostatnio kupiłem sobie iTPlight A3 EOS Upgrade Black i powiem że to maleństwo robi niezłe pierwsze wrażenie na początku na mnie a potem na wszystkich znajomych, którzy zaczęli się mnie pytać skąd mam taką fajną latareczkę i że sami chcą taką sobie kupić
Nie wiedziałem, że jest zakaźna ale znajomi się nią powoli zarażają
Ja już dawno jestem chory na tym punkcie i mam ochotę na więcej a wszystko zaczęło się od tego forum
Mam Ultrafire A10B (to już druga wcześniejszą zgubiłem gdzieś po imprezie)
Ostatnio kupiłem sobie iTPlight A3 EOS Upgrade Black i powiem że to maleństwo robi niezłe pierwsze wrażenie na początku na mnie a potem na wszystkich znajomych, którzy zaczęli się mnie pytać skąd mam taką fajną latareczkę i że sami chcą taką sobie kupić
Nie wiedziałem, że jest zakaźna ale znajomi się nią powoli zarażają
Ja już dawno jestem chory na tym punkcie i mam ochotę na więcej a wszystko zaczęło się od tego forum
Doszedł do mnie dziś Quark AA^2 z diodą S2 - nie dla mnie, więc nie będę dłużej testował. Ale juz wiem jedno - nie kupię sobie latarki z taką diodą. Tak podbarwionej zielenią diody jeszcze nie widziałem i nie chce więcej widzieć. Fuj, okropne wrażenie... Może idzie do tego przywyknąć, ale pierwszy szok był spory... postaram sie jakieś foto zrobić.
Pozdr.
Pikom
Pikom
Właśnie przyszła do mnie latareczka SAIK SA-8 - kupiona z ciekawości, cóż to można mieć za niecałe 15 dolarów z zasilaniem zarówno na 3xAAA jak i na 1x18650. No to już wiem Można mieć prześliczną dziurę pod starem wiszącym w powietrzu i opierającym się tylko na brzegach bez pasty termo. Można tez mieć elegancki plasticzany (w opisie jest Aluminum Smooth/SMO) reflektor SMO a więc i parę pierścieni w promieniu też się trafi... Ale wiecie co? Nawet niezłe skupienie i "podwórkowy" zasięg jest - choć obiecywanych 180 lumenów to nie uwidzisz Pozytywnie nastrajały mnie obiecywane tryby - silniejszy i słabszy plus strobo - nawet nie są źle dobrane, tylko to strobo jest jednak niepotrzebne. Zwłaszcza, że latarka za każdym razem wyłączenie i włączenie traktuje jako klik i przełącza do kolejnego trybu. O ile nie zostanie odłączone zasilanie. Czasem więc strobo włączy się całkiem bez potrzeby Nie testowałem czy długotrwałe leżakowanie zmienia cokolwiek w tym zakresie - ale sprawdzę może dziś w nocy. Konkluzja - do zejścia do piwnicy będzie w sam raz i jako backup w szafce z narzędziami też się chyba sprawdzi.
Pozdr.
Pikom
Pikom
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Kupiłem taki zestawik noży na gwiazdkę mamie http://allegro.pl/berghoff-noze-hollow- ... 60806.html
Maba
Biorąc pod uwagę,że w większości przeciętnych kuchni, noże tylko na jakiś czas są w stojaku, a potem leżą w kupie w szafce,sa myte w zmywarce itd - te nie są aż takie tragiczne.
A jeden ,porządny nóż i tak zawsze warto mieć........
Biorąc pod uwagę,że w większości przeciętnych kuchni, noże tylko na jakiś czas są w stojaku, a potem leżą w kupie w szafce,sa myte w zmywarce itd - te nie są aż takie tragiczne.
A jeden ,porządny nóż i tak zawsze warto mieć........
Ostatnio zmieniony poniedziałek 20 gru 2010, 23:40 przez Komarek34, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam