Latarki za 0.00 US$
To zapytamy co na to paypalDNF pisze:Ci co zamawiali.
Dajcie znać jak sprawa się rozwinie.
Wydaję mi się, że napiszą maiala, że macie dopłacić ~300$
Na ich miejscu ładnie bym przeprosił i zaoferował upust albo prezencik na koszt firmy.
TMK: na paypalu jest łącznie ale mamy email z potwierdzeniem zawartości zamówienia.
Ostatnio zmieniony środa 17 lis 2010, 22:29 przez atomic, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jeszcze się zmieściłem przed zmianą. Płatność dokonana. Zostało tylko czekać.
[ Dodano: 17 Listopad 2010, 22:29 ]
[ Dodano: 17 Listopad 2010, 22:31 ]
Ale mam potwierdzenie zamówienia otrzymane z hqequipment.
CodeProduct NameQtyPriceDiscountAmount
S2SetOLIGHT M20 M20S+TC15+Mini AAA Titanium Cree S2 Flashlight Set1US$0.000%US$0.00
[ Dodano: 17 Listopad 2010, 22:29 ]
Niestety jest tylko płatność za zamówienie o numerze.....TMK pisze: Przy płaceniu paypalem jest wyszczególnione za co się płaci czy u nich widać tylko wszystko łącznie jako zamówienie?
[ Dodano: 17 Listopad 2010, 22:31 ]
Ale mam potwierdzenie zamówienia otrzymane z hqequipment.
CodeProduct NameQtyPriceDiscountAmount
S2SetOLIGHT M20 M20S+TC15+Mini AAA Titanium Cree S2 Flashlight Set1US$0.000%US$0.00
Pozdrawiam
P_iter
P_iter
No to moje odkrycie zamieszało nieżle, jak petarda wrzucona do klozetu dużo chałasu i wszystko wychodzi na wierzch , a ja nie dostałem numeru zamówienia tylko potwierdzenie że zamówiłem i odrazu w paypalu wpisałem kwote i wysłałem na podany adres e-mail sklepu , mam nadzieje że będzie wszystko ok bo w sumie zapłaciłem najwięcej ze wszystich prawie 74 dolce.
Ja sądziłem że będą kosztować okoł 200 dolarów a kosztują jeszcze więcej.
Ja sądziłem że będą kosztować okoł 200 dolarów a kosztują jeszcze więcej.
Ostatnio zmieniony środa 17 lis 2010, 23:28 przez oskar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie da się ukryć, ciekawa historia... Zastanawia mnie jak się skończy.
Ja szczerze mówiąc popieram Pikoma i też bym nie była w stanie skorzystać z tej wpadki.
Co prawda Wam życzę abyście swoje zestawy dostali, jednak mam nadzieję, że osoba która tej pomyłki się dopuściła, nie będzie musiała pokryć strat z własnej kieszeni.
Swoją drogą - ktoś jeszcze zamawiał większe ilości?
Ja szczerze mówiąc popieram Pikoma i też bym nie była w stanie skorzystać z tej wpadki.
Co prawda Wam życzę abyście swoje zestawy dostali, jednak mam nadzieję, że osoba która tej pomyłki się dopuściła, nie będzie musiała pokryć strat z własnej kieszeni.
Swoją drogą - ktoś jeszcze zamawiał większe ilości?