DealExtreme - zakupy
- Ledowiczka
Masz rację Pikom
Wiem,ze z Kai też są problemy. Z Focal też miałem jazdy z niewłaściwym towarem.Z DX zamawiałem kilkanaście razy i zazwyczaj było OK.Tym razem czekam w sumie na realizację 4 zamówień(w 5 listach -pomysł DX ) i wkurzam się z powodu zalegania listów na HKPost.
A jak sobie wspomnę Twoje słowa, i pomyślę,że mogą skopać zamówienie to
No ale takie są niestety uroki tanich zakupów. I ja o tym wiem-tylko za każdym razem się łudzę,że będzie tanio i dobrze-a to raczej tylko w Erze...
Wiem,ze z Kai też są problemy. Z Focal też miałem jazdy z niewłaściwym towarem.Z DX zamawiałem kilkanaście razy i zazwyczaj było OK.Tym razem czekam w sumie na realizację 4 zamówień(w 5 listach -pomysł DX ) i wkurzam się z powodu zalegania listów na HKPost.
A jak sobie wspomnę Twoje słowa, i pomyślę,że mogą skopać zamówienie to
No ale takie są niestety uroki tanich zakupów. I ja o tym wiem-tylko za każdym razem się łudzę,że będzie tanio i dobrze-a to raczej tylko w Erze...
Ostatnio zmieniony poniedziałek 15 lis 2010, 23:07 przez Komarek34, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
- Ledowiczka
- Ledowiczka
Ledowiczka, też miałem mały problem. Zalogowało za 6 razem.
Teraz tak. Czy osoby którym przesyłka w HK Post była przetrzymywana przed wysłaniem <10 dni miały w swoim zamówieniu usługę zdejmowania loga DX z paczki, czyli sku.1888?
Może uda nam się znaleźć między tymi przetrzymywanymi jakąś zależność...
Teraz tak. Czy osoby którym przesyłka w HK Post była przetrzymywana przed wysłaniem <10 dni miały w swoim zamówieniu usługę zdejmowania loga DX z paczki, czyli sku.1888?
Może uda nam się znaleźć między tymi przetrzymywanymi jakąś zależność...
W żadnym zamówieniu nie miałem tej opcji, a zamówienia z 10.10, znalazły się na poczcie 30.10 i już były przetwarzane, potem się okazało, że na pocztę trafiły 04.11. Dziś zaglądam, a tam jedna paczka jest "posted" 08.11, kilka "was posted on 10-Nov-2010 and is being processed for delivery to the addressee"evolucja pisze:Czy osoby którym przesyłka w HK Post była przetrzymywana przed wysłaniem <10 dni miały w swoim zamówieniu usługę zdejmowania loga DX z paczki, czyli sku.1888?
Ale jest też "kwiatek"
"was posted on 1-Nov-2010" - bez processed,
a na DX ststus:
"Order Received"
Choć go na oczy nie widziałem
A tylko jedna opuściła HK i już od kilku dni jest u mnie w domku.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- Ledowiczka
Hej,kr1s1983 pisze:witam
czy tez macie takie problemy z wysyka z DX?4 paczki wisza mi na poczcie HK.Jedna mam nawet was posted 28.10 i nic nie idzie.Macie jakies dosiwadczenia ile mozna tak czekac?pozdrawiam
Jakoś tak ostatnie 4 strony tego wątku właśnie o tym mówią... Nie czytałeś przed napisaniem pytania??
Pozdr.
Pikom
Pikom
-
Paluch, dopiero dziś mam informację z poczty chińskiej, że przesyłka jest przygotowana do wysyłki z Hong Kongu, w sumie to 18 dni roboczych od czasu kiedy przyjęli ją do siebie
Ostatnio zmieniony wtorek 16 lis 2010, 13:13 przez Premislaus, łącznie zmieniany 1 raz.