Podziel się swoim smutkiem
Wlasnorecznie wyciagnolem, wymienilem amortyzator, poskladalem i zamontowalem spowrotem. Przykrecajac ostatnia nakretke zauwazylem ze zapominalem zalozyc oslony na amortyzator. Czeka mnie znowu rozbieranie i wszystko od poczatku jakies 2 godziny.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Zaciąłem się Sanrenmu 710, ciąłem sobie kawałek drewna, odwróciłem wzrok i nagle nóż w palcu Bez blizny się nie obędzie. Boję się, że jutro obudzę się bez palca Dam jutro zdjęcia, bo teraz nie mam nerwów do tego, w ogóle nie mogę na to patrzeć... Może pomyślicie, że przesadzam. Ja uważam co innego, a miałem już wiele blizn, ale ta rana jest okropna...
Witam
Wczoraj mój kolega w pracy miał wypadek. Podczas usuwania usterki na górce rozrządowej, odsunęli się od przejeżdżającego wagonu wprost pod lokomotywę jadącą po sąsiednim torze, kolega się potknął i stracił stopę, dziś się dowiedziałem, że amputowano mu nogę w połowie łydki. Nadal nie wie co się stało i nie może sobie przypomnieć całego dnia.
Miał w listopadzie iść na emeryturę
Wczoraj mój kolega w pracy miał wypadek. Podczas usuwania usterki na górce rozrządowej, odsunęli się od przejeżdżającego wagonu wprost pod lokomotywę jadącą po sąsiednim torze, kolega się potknął i stracił stopę, dziś się dowiedziałem, że amputowano mu nogę w połowie łydki. Nadal nie wie co się stało i nie może sobie przypomnieć całego dnia.
Miał w listopadzie iść na emeryturę
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Rana mi się goi, zalepiłem na noc i w dzień plastrem, więc nic raczej mi nie zostanie, prócz blizny, i większej ostrożności do noży. Nie dodam zdjęcia, bo stwierdziłem, że nie potrzeba. Zresztą nie jest tak źle. Trochę przesadziłem w 1 poście
Pyra, współczuję Twojemu koledze, chyba jest to gorsze od wszystkich smutków w tym temacie.
Pyra, współczuję Twojemu koledze, chyba jest to gorsze od wszystkich smutków w tym temacie.
Zobaczylem cos, czego nie powinienem widziec. Teraz musze dzwonic do weterynarza czy brac kota ze soba albo wystarczy jak sam przyjade po lekarstwa dla niego.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/