Co sobie ostatnio kupiliście?
Będzie na rower kilka XP-G czy może jednak coś z wygaremFluxor pisze:Z nudow takie rzeczy nie powstaja. Jak zwykle szykuje sie z tego gruby projekt, tylko nie wiem kiedy go skoncze
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)
Pawelsz, Ty to chyba nigdy nie masz dość...
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Niedługo, to na Mazurach będzie pływała jedynie kra
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
A ja czekam na taki tłuczek do mięsa ( film na YouTobe )
- Załączniki
-
- Solarforce L2X.jpg (228.19 KiB) Przejrzano 612 razy
a czy to jest do 18650 Li-Ion bo w opisach nic tam nie pisze o tym tylko inne jakieś NiMH i NiCdglowak_71 pisze:Choroba się rozwija:
Obrazek
Porządna ładowarka BC-700 i zadziwiający maluszek - Tank 007 TK-360
a ja szarpnąłem się na to ..i mam nadzieje że posłuży parę latek
http://smartmobile.pl/recenzja-test-sam ... xy-s-i9000
[img]http:////www.priceindianow.com/wp-content/uploads/2010/03/samsung-galaxy-S-i9000.jpg[/img]
PMR'ki Midland G7 XT
Wylicytowane za trochę ponad połowę ceny nowych Używane, ale w bdb stanie, wizualnie jak nowe. Jedna ma tylko rozpsuty potencjometr-włącznik, ale już go wylutowałem i teraz szukam odpowiedniego po sklepach. Jeszcze tylko dorobić gniazdo antenowe i zrobić antenkę na 1/4 fali i będzie full-wypas śmigać.
(zdjęcie nie moje, zapożyczone)
Wylicytowane za trochę ponad połowę ceny nowych Używane, ale w bdb stanie, wizualnie jak nowe. Jedna ma tylko rozpsuty potencjometr-włącznik, ale już go wylutowałem i teraz szukam odpowiedniego po sklepach. Jeszcze tylko dorobić gniazdo antenowe i zrobić antenkę na 1/4 fali i będzie full-wypas śmigać.
(zdjęcie nie moje, zapożyczone)
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01