Naprawdę opłaca się dołożyć te kilkanaście złotych do MC-E. Wystarczy 2 razy zamiast jeść coś na mieście to zrobić kanapki w domu i już 15zł w kieszeni. Przy obecnych kosztach życia w Polsce te 15zł to nie jest jakiś wielki wydatek.
greg jeszcze trzeba doliczyć akusy, ładowarkę stad te kwoty
psp360 pisze:więc teraz takie pytanie : o ile większy jest promień z ME-C w stosunku do XP-G R5 ?
orintacyjnie, powiedzmy że przy takiej samej odległości, promień XP-G to 100%, to ile % wyniesie promień z MC-E.
niestety z takich suchych danych jak np ze strony CREE nie potrafię sobie zobrazować różnicy
edit : kurcze kolejna lampka do wyboru, przyznam że ciekawa, no i cena taka sama jak za WF501B
To po kiego grzyba Ci robiłem te fotki, przekładając moduły, żeby były w tym samym reflektorze dla dobrego porównania
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
psp360 pisze:ale myślałem że może R5 świeci szerzej od R4(którą porównałeś z MC-E),
Jak powiedział Bolek Laskowikowi: "przecież to to samo"
To jest XP-G i niezależnie od binu, wydajności, koloru itp, ma ten sam czip i skupia się tak samo.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
teraz będę wiedział
zastanawia mnie jedno, czemu ta lampka solarforce kosztuje 20$ podczas gdy na DX taki solarforce z tym że na R2 kosztuje az 35$, a tu z MC-E i to za 20 ? trochę dziwne jak dla mnie.
Dziwne jest to dlaczego zaśmiecany jest mój temat przez psp360 a moderator nic z tym nie robi. Rozumiem że każdy może się dołączyć ale czy nie lepiej założyć własny temat?
Xter, psp360 miał własny temat ale nie rozumiał chyba odpowiedzi. Tu proszę kontynuować męczenie chętnych forumowiczów. psp360, racz sobie odpuścić z dorzucaniem się do cudzych tematów....tu masz swój
zaraz, zaraz, jakie zaśmiecany ? przecież wybrałeś już lampkę, a że mój problem polega również na wyborze lampki, więc ?
na każdym forum na jakim do tej pory pisałem, admini każą za zakładanie nowych tematów, jeśli istnieje możliwośc napisania w takim jaki istnieje i jest o takiej samej tematyce.
druga sprawa, czemu ten temat nie jest w dziale o lampkach rowerowych, skoro jest o lampce ?
Może mały off-topic, ale może się przydać chętnym na Solarforce L2 MCE z KAI za $20,76.
Zamówiłem i mam status back-ordered.
05-11 zmieniło się na Packing - czyli jest dobrze
09-11 packed
10-11 shipped