witam!
przegladajac forum nei natkalem sie na informacje ktore moglyby mi pomoc, dlatego postanowilem zalozyc ten temat i zwrocic sie do was o pomoc, otoz:
mam latarke rominsen model rc-13, no i od pewnego czasu mam z nią proble, otóż jak ją włączam to przez kilka chwil (może z minute) swieci normalnie po czym zaczyna gasnąć i miga jakby stroboskopowo z tym że dużo wolniej, no i nie wiem jak to naprawić, jak dam rade to zrobić sam to proszę o jakieś wskazówki, a jeśli nie to czy macie jakies namiary na kogos kto by sie tym zajal, z gory dziekuje za wszelka pomoc, pozdrawiam
latarka rominsen rc-13-problem z modułem
aku w pełni naładowany, i sprawny (mam ich kilka)
to też nie wina diody
to raczej wina modułu i drivera, w zwiazku z czym mam do was pytanie znacie kogos kto umie to naprawic?
p.s.
wiem ze zgodnie z regulaminem powinnienem się przywitać, tylko nie wiem za bardzo gdzie to zrobić, mam założyć nowy temat?
to też nie wina diody
to raczej wina modułu i drivera, w zwiazku z czym mam do was pytanie znacie kogos kto umie to naprawic?
p.s.
wiem ze zgodnie z regulaminem powinnienem się przywitać, tylko nie wiem za bardzo gdzie to zrobić, mam założyć nowy temat?
Stawiam na włacznik. Sprawdź go, omijając kabelkiem, jak zasugerował Ci Pyra.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Witam
Możliwe, że jest jakiś zimny lut w sterowniku, który ujawnia się po nagrzaniu, ale najczęstszą przyczyną takiego zachowania jest włącznik, stan jego styków, lub kontakt z body.
Pozdrawiam
Możliwe, że jest jakiś zimny lut w sterowniku, który ujawnia się po nagrzaniu, ale najczęstszą przyczyną takiego zachowania jest włącznik, stan jego styków, lub kontakt z body.
Szukajcie a znajdzieciegreenzone pisze:wiem ze zgodnie z regulaminem powinnienem się przywitać, tylko nie wiem za bardzo gdzie to zrobić, mam założyć nowy temat?
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.